Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Tefal Juice N Clean ZC420E38 cu patru programe de stoarcere

3.0
35

Chiar nu cu mult timp in urma scriam despre noile storcatoare de la Hurom, denumite One Stop H-AI, care aduc mai multe noutati in zona storcatoarelor cu melc, si uite am ajuns si la Tefal Juice N Clean ZC420E38 care si ea aduce ceva noutate, insa nu la fel de importante. Raman strict la Tefal Juice N Clean ZC420E38 , care este ultimul model al acestui producator de electrocasnice (nu numai de tigai), si vine cu 4 programe dintre care putem sa elegem. Acestea sunt de fapt 4 viteze care se regleaza automat, in conformitate cu programul selectat.

Citeste descreierea completa

Noul model Tefal ZC258D38

4.0
14

tefal-infiny-juice-zc258d38Storcatorul cu melc Tefal Infiny Juice ZC258D38 este varianta inbunatatita a modelului ZC255B38, insa cum era de asteptat si pretul difera. Si sa vedem cu ce noutati vine acest model?
Primul si dupa mine cel mai important este viteza de roatatie. Daca modelul precedent avea 80 rpm, acum vorbim de 60 de rpm!
Pentru cei care nu sunt inca familiarizati cu storcatoarele cu melc: o viteza mai mica de stoarcere inseamna o oxidare mai mica, dar si o stoarcere mai buna a legumelor si fructelor.

Citeste descreierea completa

Infiny Juice ZC255 sau ZC255B38

3.6
23

Tefal ZC255Dupa modelul ZC500H38, care avea un design destul de futuristic (ceea ce nu afecta cu nimic procesul de stoarcere), producatorul de electrocasnice Tefal are acum un nou model de storcator cu presare la rece prin Tefal Infiny Juice ZC255 sau il gasiti si sub numele de Tefal Infiny Juice ZC255B38. Ceea ce este enervant, insa acest lucru este foarte des intalnit si la alti producatori este faptul ca pe site-ul oficial nu gasim referire la acest model.

Desi inca nu sunt multe firme care il comercializeaza online, am vazut deja multe date gresite despre acest sorcator, precum faptul ca are 2 trepte de viteze, ceea ce nu este adevarat, numai in cazul in care si functia Reverse il consideram ca o treapta de viteza 🙂
Citeste descreierea completa

Infini Press Revolution ZC500H38

5.0
01

ZC500H38La nivelul storcatoarelor de prima clasa este si storcatorul cu melc Tefal Infini Press Revolution. Multumita axului sau, acest storcator foloseste o presiune constanta, dar usoara pentru a extrage tot sucul din produse.

Mecanismul de stoarcere exercita presiune lenta pentru a extrage doar ce e mai bun din toata gama de fructe, legume si chiar legume cu frunze.

Storcatorul Tefal Infiny Press Revolution ZC500H38 retine nu doar aroma inconfundabila a unui produs proaspat ci si toti nutrientii necesari organismului. Datorita tehnologiei de stoarcere, el extrage cu 35%  mai mult suc, 30% mai multa vitamina C si 75% mai multi antioxidanti in comparatie cu un storcator traditional centrifugal.

Citeste descreierea completa