Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Infini Press Revolution ZC500H38

Infini Press Revolution ZC500H38
5 (100%) 1 vote

ZC500H38La nivelul storcatoarelor de prima clasa este si storcatorul cu melc Tefal Infini Press Revolution. Multumita axului sau, acest storcator foloseste o presiune constanta, dar usoara pentru a extrage tot sucul din produse.

Mecanismul de stoarcere exercita presiune lenta pentru a extrage doar ce e mai bun din toata gama de fructe, legume si chiar legume cu frunze.

Storcatorul Tefal Infiny Press Revolution ZC500H38 retine nu doar aroma inconfundabila a unui produs proaspat ci si toti nutrientii necesari organismului. Datorita tehnologiei de stoarcere, el extrage cu 35%  mai mult suc, 30% mai multa vitamina C si 75% mai multi antioxidanti in comparatie cu un storcator traditional centrifugal.

ALTE OPINII GASESTI SI AICI

 

Cu acest storcator ai acces nelimitat la o varietate de sucuri sau complex de cocktailuri!

Iti poti incepe ziua cu un suc energizant din mere, morcovi si portocale; apoi daca ai nevoie de o pauza iti poti face un smoothie din banane, mere si kiwi.

Are 3 tuburi de alimentare, lucru nemaiintalnit pana acum la alte storcatoare, astfel poti stoarce in acelasi timp mai multe ingrediente si astfel sa poti mixa aromele in mod consistent.

ZC500H38 vine insotit de 2 filtre din inox: portocaliu pentru sucuri si smoothie-uri si roz pentru sosuri. De asemenea, prepararea unui suc va fi un moment de relaxare pentru tine, pentru ca acest storcator cu melc este silentios.

Daca iti faci griji ca nu stii cum sa mixezi fructele si legumele pentru cele mai delicioase smoothie-uri, nu iti face griji, pentru ca acest storcator vine insotit de o carte de retete ce iti va furniza numeroase idei pentru sucuri potrivite in orice parte a zilei.

Un lucru extrem de important pentru cei care au o masina de spalat vase, este ca storcatorul Tefal Infiny Press Revolution este compatibil cu masina de spalat vase. Astfel curatarea lui se va face rapid.

Are si separator de spuma, precum si doua recipiente pentru suc si pentru pulpa, cu o capacitate de 1 L fiecare.

Spre deosebire de alte storcatoare cu melc de calitate, acesta are o mare putere a motorului, de 300 W.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST STORCATOR

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *