Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Noul model Star Light SJ-200

4.4
07

O viata sanatoasa este urmarea unui regim de viata sanatos. Aceasta inseamna un stil de viata dinamic, din care miscarea fizica nu ar trebui sa lipseasca, insotit de o dieta echilibrata, bogata in nutrienti, vitamine si enzime.

Un mod placut de a ne racori si de a ne mentine organismul sanatos este si consumul de sucuri de fructe, obtinut cu ajutorul noilor modele de storcatoare de fructe.

Unul dintre acestea este si Star Light SJ-200. Datorita noii tehnologii de presare la rece, fructele sunt mai intai zdrobite si apoi sunt stoarse, iar eficienta aparatului este incomparabil mai mare fata de un storcator de fructe obisnuit.

Un aparat usor de incadrat in orice bucatarie

Storcatorul iese in evidenta prin silueta subtire, iar culoarea gri ii ofera un aer deosebit.

Dimensiunile aparatului (200 x 400 x 170 mm) fac ca amplasarea acestuia sa fie facila. Acesta poate fi amplasat fara probleme in orice spatiul disponibil.

Greutatea de numai 4 kilograme si manerul amplasat in partea superioara fac ca transportul sa se realizeze usor.

Motorul de 200 de wati ofera suficienta putere axului melcat pentru a presa chiar si fructe mai tari sau radacinoase (precum morcovul, telina sau chiar nuci).

 

VEZI AICI MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Sucul este mai bogat in vitamine si se pastreaza mai mult timp

Cantitatea de suc astfel obtinuta este mai mare, iar enzimele si nutrientii se pastreaza mult mai bine in cazul tehnologiei de stoarcere prin presare (de altfel sucul obtinut astfel are cu pana la 5 ori mai multe vitamine si enzime fata de un suc obtinut prin tehnologia clasica).

Pulpa ramasa in urma stoarcerii este aproape uscata, lucru ce ne asigura ca fructa a fost stoarsa la maxim, iar continutul se regaseste in paharul nostru.

Sucul obtinut prin presare la rece oxideaza destul de greu si se poate pastra o perioada foarte mare de timp in frigider.

Vasele de colectare sunt de dimensiune medie

Accesoriile ce insotesc aparatul sunt formate dintr-un ac de impingere a fructelor in palnia de alimentare, o periuta folosita la curatare si de o sita de inox de consistenta fina, cu ajutorul caruia se obtine sucul.

Vasele de colectare a pulpei si a sucului au o dimensiune de 0,8 litri.

Intretinerea aparatului se face foarte usor. Este suficient sa turnam apa curata in storcator si sa il pornim pentru o perioada de aproximativ 20 de secunde. In cursul functionarii aparatul se va curata singur.

Daca dorim o curatare in profunzime, elementele storcatorului se pot igieniza si cu ajutorul masinii de spalat vase.

Functia Reverse ne asigura ca aparatul poate fi deblocat imediat. Atunci cand acesta se blocheaza, tot ce avem de facut este sa activam aceasta functie ce va inversa sensul de rotatie al axului melcat si va debloca sistemul.

Sistemul anti picurare este simplu si eficient. Gura de evacuare are amplasat in partea superioara un capac ermetic, ce se inchide si izoleaza astfel orificiul de scurgere al sucului.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL

 

Sucul din pahar nu va face spuma, deoarece aparatul este prevazut cu un separator de spuma.

Storcatorul este dotat si cu un sistem special de siguranta ce opreste aparatul automat atunci cand sesizeaza aparitia unor probleme, iare piciorusele aderente ii ofera stabilitate, indiferent de calitatea sau textura blatului pe care este amplasat.

 

2 Comentarii Noul model Star Light SJ-200

  1. Claudiu says:

    Este una din cele mai ieftine storcatoare cu melc, deci si vanzari foarte mari.
    Produsul e ok, pentru pretul pe care il are.

  2. CIPRIAN says:

    BUNA ZIUA , AM NEVOIE DE SITA DE LA STORCATOR PT. CA SA DESFACUT DE LA IMBINARE, MA PUTETI AJUTASFAT MACAR , SE GASESTE DE CUMPARAT?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *