Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Noul model Tefal ZC258D38

Noul model Tefal ZC258D38
4 (80%) 13 votes

tefal-infiny-juice-zc258d38Storcatorul cu melc Tefal Infiny Juice ZC258D38 este varianta inbunatatita a modelului ZC255B38, insa cum era de asteptat si pretul difera. Si sa vedem cu ce noutati vine acest model?
Primul si dupa mine cel mai important este viteza de roatatie. Daca modelul precedent avea 80 rpm, acum vorbim de 60 de rpm!
Pentru cei care nu sunt inca familiarizati cu storcatoarele cu melc: o viteza mai mica de stoarcere inseamna o oxidare mai mica, dar si o stoarcere mai buna a legumelor si fructelor.

 

AICI APAR SI ALTE DETALII TEHNICE

Si deoarece motorul a ramas aceasi, acum nu mai avem probleme la radacinoasele tari (am semnalat la modelul ZC255, ca apar ceva probleme la morcovi si sfecla cruda).
Deci rezolvat problema stoarcerii radacinoaselor tari, si totodata obtinem un suc mai sanatos.
O alta noutate la acest model este faptul ca vine cu doua filtre, unul pentru sucuri si piureuri si unul pentru paste si sosuri, pentru a prepara cu usurinta suc din fructe, inclusiv cele moi (fructe de padure), legume şi verdeturi.

Din pacate la descrierea aparatului, si pe site-ul oficial Tefal apare ca are doua trepte de viteza, ceea ce ne pot duce in eroare, caci defapt are o singura viteza + cea de reverse.

Tefal Infiny Juice ZC258D38 are o contructie robusta, materiale din care este fabricat sunt de o calitate superioara, deci Tefal a ramas inca la electrocasnice durabile in timp.

Ca are doua recipiente, e deja ceva absolut normal la astorcatoare cu melc, poate in comparatie cu alti producatori trebuie mentionat dopul, insa si acesta este deja ceva obisnuit.

Daca ne uitam strict la pret, merita fiecare banut, mai ales in comparatie cu modelul anterior, caci diferenta de pret este sub 100 de lei.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AICI

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *