Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Storcatoarele Hurom One Stop H-AI RBE20 si SBE20 modele de top din 2019

3.5
11

Daca vorbim de tehnologii inovatoare la storcatoarele cu melc, atunci intodeauna trebuie sa ne uitam la noutatile aduse de producatorul Hurom, caci el este singurul care este “preocupat” de a aduce ceva nou in accest mic segment de electrocasnice. Pana acum tot cei de la hurom au venit cu ideile noi la storcatoarele cu melc, si daca nu erau ei, probabil nici nu existau aceste tipuri de storcatoare. In ultima perioada nu prea erau noutati, si chiar ma gandeam, ce mai pot sa inventeze la un storcator, care nu face decat sa stoarca niste legume, fructe, radacinoase si verdeturi. La inceputul anului 2019 au aparut modele Hurom One Stop H-AI RBE20 si SBE20, care arata total diferit, si aduc cateva noutati, care ne vor usura muca foarte mult.

 

VEZI AICI TOATA GAMA DE MODELE HUROM

 

Una din cele mai importante noutati care trebuie amintite este sistemul dual de alimentare. Adica putem alimenta aparatul (cu ceea ce trebuie stors) in modul clasic printr-o gura de alimentare foarte mare, insa alimentele nu vor intra direct la axul melcat, ci intr-un recipient de maruntire. Aici ingredinetele sunt maruntite de un set de cutite, care se invart cu 23 de rotatii pe minut, si de aici sunt a introduse in ansamblul de procesare. Totodata daca nu vrei sa stai langa aparat, si sa asisti la prepararea sucului, poti introduce in recipientul de maruntire legumele si fructele sau verdeturile si radacinoasele, si dupa aia sa dai drumul la aparat. Ea se va ocupa de tot! Hurom One Stop H-AI RBE20 (cel rosu) si SBE20 (cel argintiu) va “lua” din recipient, dupa ce il taie cu o lama mica, dupa aceea cu o lama mare ingredinentele, dupa care alimenteaza de fapt storcatorul.

Recipietul pentru colectarea pulpei este inglobat deja in aparat, iar deoarece aparatul este dotat si cu dop la evacuarea sucului, aparatul poate lucra singur, fara ca tu sa ei grija pulpa, sau de cantitatea sucului.
Zdrobirea ingredientelor este facut de axul melcat, care se invarte cu o viteza de 60 de rotatii pe minut, care este un pic cam mare, insa probabil cei de la Hurom vor scoate un model care e mai lent.

Celelalte detalii tehnice importante la storcatoarele Hurom One Stop H-AI RBE20 si HA I SBE20 :
– motor cu inductie monofazat de 200W
– acest motor este una din cele mai silentioase pe care l-am intalnat pana acum
– aparatul are o grautate mare, de 6.4 kg
– totodata ocupa mult loc, este un storcator imens, de 30X16X45 cm
– vine cu doua site, una grosiera si una fina, pentru diferite tipuri de sucuri.
– are clapeta de control
– dop pe gura de evacuare suc, daca preferam acest mod
– doua perii de curatare

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTOR MODELE

 

Hurom One Stop H-AI RBE20 si SBE20 vor fi copiate la greu anul acesta, si probabil inca mult timp de acum incolo, insa aceasi calitate nu se va regasi sub niciun alt nume. Din pacate pentru noi, cele doua modele sunt in acest moment foarte scumpe, si putini vor fi care vor da atatia bani pentru sanatatea familiei, si pentru un mode de a prepara sucul hranitor in cel mai usor mod posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *