Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Tefal Juice N Clean ZC420E38 cu patru programe de stoarcere

3.0
35

Chiar nu cu mult timp in urma scriam despre noile storcatoare de la Hurom, denumite One Stop H-AI, care aduc mai multe noutati in zona storcatoarelor cu melc, si uite am ajuns si la Tefal Juice N Clean ZC420E38 care si ea aduce ceva noutate, insa nu la fel de importante. Raman strict la Tefal Juice N Clean ZC420E38 , care este ultimul model al acestui producator de electrocasnice (nu numai de tigai), si vine cu 4 programe dintre care putem sa elegem. Acestea sunt de fapt 4 viteze care se regleaza automat, in conformitate cu programul selectat.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI STORCATOR

 

Cele patru programe la storcatorul cu melc Tefal Juice N Clean ZC420E38 :

fructe si legume moi. O stoarcere rapida, pdeoarece din fructele si legumele moi se stoarce cu usurinta sucul.
fructe si legume tari. Va fi o stoarcere la o viteza redusa, pentru a putea zdrobi alimentele tari, si pentru a putea extrage cat mai mult suc din ele.
gem si piure. Total inutil pentru mine, caci nu am copil, si ce sa pun in el sa fie piure?
inghetata. Cea mai lenta asa zisa stoarcere, pentru a ocroti aparatul de la supraincalzire, deoarece trebuie zdrobit fructele inghetate.

Deoarece acesta are programe separate pentru diverse preparate, are si multe butoane si led-uri, care pentru un storcator pot fi considerate chiar prea multe. Avem buton de pornit/oprit, buton separat pentru fiecare program, buton pentru functia EasyClean, si buton pentru functia de inversare.

Cei de la Tefal vorbesc de doua filtre in cazul storcatorului Tefal Juice N Clean ZC420E38, insa nu vorbim de o sita grosiera siuna fina pentru diferite tipuri de sucuri cu mai multa sau mai putina pulpa, insa cel de al doilea filtru este de fapt cea pentru inghetata, si se poate folosi doar pentru acest scop.

Motorul de 150W pare a fi destul de mare, insa poate sa se incalzeasca destul de tare cand folosim doar radacinoase, sau facem inghetata. Tocmai din aceasta cauza, vrem nu vrem, dupa 20 de minute de folosinta a aparatului, acesta se opreste pentru a se raci.

In 20 de minute poti face multe, insa daca aveti acest aparat, si ea se opreste dupa un interval de timp de folosire, sa nu va speriati.

 

AICI POT SA APARA MAI MULTE DETALII SI PARERI

 

Un Comentariu Tefal Juice N Clean ZC420E38 cu patru programe de stoarcere

  1. Remus says:

    Eu personal am fost total lipsit de noroc.Este cel mai rau storcator probabil.Cumparati orice altceva dar nu acesta.Nu lucreaza deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *