Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Philips Viva Collection HR1887/80 si HR1887/70

3.4
14

Dupa o lunga perioada de timp in care Philips prin seria Avance Collection era printre putinile marci care oferea la un pret cat de cat acceptabil storcatoare cu melc pe orizontala, aduce pe piata o noua gama, ci anume Viva Collection. Acesta este o combinatie intre storcatoare cu melc pe verticala si cele pe orizontala, caci chiar daca melcul este situat orizontal, alimentarea lui se face la aproximativ 45°.
Primele modele au primit minunatele denumiri de HR1887/80 si HR1887/70 – care evident nu zic multe despre ele. Din punct de vedere tehnic totul e identic la cele doua, diferenta o constituie culoarea, si faptul ca cu modelul 70 primesti si carte cu retete (insa pe net oricum poti s-o descarci). Trecand peste asta, marea realizare la aceste modele este faptul ca legumele si fructele “cad” in alt unghi pe melc, si asta e 🙂
Insa datorita faptului ca sunt la jumatatea pretului fata de modele din seria Avance, probabil va fi o serie foarte bine vanduta si in Romania.

 

VEZI PRETUL ACTUAL SI MULTE REVIEW-URI DE PE EMAG

 

Principalele caracteristici tehnice la storcatoarele cu melc Philips Viva Collection HR1887/80 si HR1887/70:

– chiar daca melcul este pe orizontala, alimentarea se face in 45° care teoretic ajuta la zdrobirea legumelor si a fructelor mult mai repede, fara ca rezultatul din punct de vedere nutritional sa fie diferit

– gura de alimetare este imensa de 7 cm, care este suficient pentru ca majoritatea ingredientelor care urmeaza sa fie stoarse, sa poata fi introduse intregi.

– prin cele doua caracteristici mentionate mai sus, veti castiga mult timp la prepararea sucurilor

– chiar daca pe net sunt multe review-uri (acelea platite, care de fapt se organizeaza de producator, prin oferirea la test a produselor sale) pozitive in ceea ce priveste marimea aparatului, despre care se spune ca este foarte mica, ei bine, aceste modele nu sunt deloc mici, caci au undeva la 36*16*36 cm. Din punctul meu de vedere sunt una din cele mai mari storcatoare de pe piata 😛

– in cea ce priveste nemultumirile legate la Philips Viva Collection HR1887/80 sau HR1887/70, la sucul obtinut : cei care au testat pentru prima data un storcator cu melc nu inteleg faptul ca acestia functioneaza total diferit, si trebuie alimentate cu ingrediente total diferit. Daca vrei sa faci un suc numai din mere, atunci orice storcator cu melc ai folosi, vei obtine un pure de mere, si in scurt timp tot aparatul va fi plin de el, neputand sa stoarca mai departe. Ingredientele intodeauna trebuie combinate intre ele!! Sa fie si radacinoase, si care contin multa apa, dar si legume-fructe moi.

– chiar daca timpul de curatire dupa folosire a crescut cu 50% adica de la 60(cat era la seria precedenta) la 90 de secunde, aceasta valoare este mult sub timpeul pe care o puteti atinge! Sita trebuie spalata cu atentie, iar daca va fi spalat cu masina de spalat vase, atunci e simplu 🙂 Toate partile care se demonteaza sunt compatibile cu masina de spalat vase.

-are recipient de pulpa si de suc, deci nu trebuie sa ai in bucatarie nimic in plus, decat o priza la nu mai mult de 1 metru, caci doar atat de lunga este cablul de alimentare 🙂

 

VEZI ALTE REVIEW-URI SI AICI

 

Deoarece pretul acestor doua modele a devenit una foarte accesibila, atat Philips Viva Collection HR1887/80 cat si HR1887/70 sunt foarte bine vandute. Caci degeaba vine tehnologia noua la un pret foarte mare, in Romania pretul inca dicteaza cererea de pe piata.

2 Comentarii Philips Viva Collection HR1887/80 si HR1887/70

  1. Mocanu Remus says:

    Am cumpărat recent un storcător HR 1887 din categoria resigilate de la E MAG . Când am desfăcut coletul am observat că este ruptă o bucată din axul melcat . Nu l – am pornit . Cum procedez ? Sunt din Botoșani .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *