Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Infiny Juice ZC255 sau ZC255B38

Infiny Juice ZC255 sau ZC255B38
3.6 (71.3%) 23 votes

Tefal ZC255Dupa modelul ZC500H38, care avea un design destul de futuristic (ceea ce nu afecta cu nimic procesul de stoarcere), producatorul de electrocasnice Tefal are acum un nou model de storcator cu presare la rece prin Tefal Infiny Juice ZC255 sau il gasiti si sub numele de Tefal Infiny Juice ZC255B38. Ceea ce este enervant, insa acest lucru este foarte des intalnit si la alti producatori este faptul ca pe site-ul oficial nu gasim referire la acest model.

Desi inca nu sunt multe firme care il comercializeaza online, am vazut deja multe date gresite despre acest sorcator, precum faptul ca are 2 trepte de viteze, ceea ce nu este adevarat, numai in cazul in care si functia Reverse il consideram ca o treapta de viteza 🙂

VEZI SI ALTE SPECIFICITATII AICI

 

Trecand peste acest detaliu, Tefal ZC255 are un motor de 200W, ceea ce a ainceput sa fie destul de des intalnit la storcatoarele de acest tip, insa mai important este viteza de stoarcere, ceea ce este de 85 rotatii pe minut. Conform Tefal “Viteza redusa (82 rpm), minimizeaza oxidarea si produce un suc de calitate superioara”, ceea ce este foarte adevarat, mai ales daca il comparam cu un storcator cu centrifugare, insa la cele cu melc aceasta viteza este considerata deja “mare”, mai ales la producatorii precum Hurom, Oscar.

La prepararea sucurilor nu are multe probleme, asta in ciuda faptului ca la un motor de 200W viteza de storcere de 85rpm este cam mare, si se simte unpic la radacinoase ca ar fi fost bun un motor de 300W, insa daca nu il fortam atunci va storce cu brio si radacinoasele tari. Pentru a nu forta motorul, are o gura de alimentare mica cam de 3X4 cm, marime ce e destul de des intalnit la astfel de storcatoare. La legume si fructe nu apar probleme, recomandarea ramane aceasi ca si la orice storcator cu melc: adaugat la fructele foarte moi si ceva radacinoase tari, caci daca nu veti optine o pasta sau un pure, pe care nu il poate impinge afara aparatul.

Tefal Infiny Juice ZC255 sau ZC255B38 vine si cu doua recipiente pentru suc si pulpa cu marimi identice, cred ca au o capacitete de cam 1 litru. Si desi e foarte raspindit si “la moda” sistemul anti-picurare, sau mai bine zis dopul, eu personal nu il folosesc deloc la nici un storcator la teste. Si desi are marimi destul de reduse, greutatea de 4,8 kg spune foarte mult despre calitatea materialelor folosite la acest storcator. Deoarece este o marca de renume, pretul nu este unul mic, fata de storcatoarele “no name”, si il recomand celor care sunt fideli acestui marci.

 

PRETUL LA CARE POATE FI ACHIZITONAT DIFERA MULT AICI SI AICI

 

 

Salvează

Salvează

Un Comentariu Infiny Juice ZC255 sau ZC255B38

  1. cris says:

    Bună ziua am cumpărat acest produs și la aproximativ 2 săptămâni a început sa nu mai stoarcă fructele 😢am băgat zilnic mere morcovi și sfeclă roșie ..Am obervat că la axul melcat sau tocit canelurile..!!! El este în garanție. .vreau sa știu ce sa fac? Se schimba acest ax melcat sau trebuie să cumpăr altul și de unde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *