Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Minunatul Star-Light SJB-200SS cu 8 functii de stoarcere

4.0
11

Desi nu credeam ca anul acesta Star-Light va scoate pe piata un nou model de storcator cu melc, deoarece modelele prezente sunt foarte bine vandute, am ramas surprins de aparitia modelului Star-Light SJB-200SS !
Acesta este un storcator cu gura mare de alimentare (deci cu gatul lungit), preferat de foarte multi, caci scapam de taierea legumelor si fructelor in bucatele mici. Insa pana acum aceste tipuri de storcatoare cu melc aveau si un dezavantaj: aveau o viteza de stoarcere mai mare fata de modelele clasice, deci un suc cu mai putine nutrienti.
Insa Star-Light SJB-200SS desi are gura mare de alimentare, are o viteza de stoarcere de doar 55 de rotatii pe minut. Desi am vazut pe emag, sloganul “mai rapid, mai confortabil”, este mai lent, insa acesta este un mare plus pentru acest model.

Citeste descreierea completa

Noul model Star Light SJ-200

4.4
07

O viata sanatoasa este urmarea unui regim de viata sanatos. Aceasta inseamna un stil de viata dinamic, din care miscarea fizica nu ar trebui sa lipseasca, insotit de o dieta echilibrata, bogata in nutrienti, vitamine si enzime.

Un mod placut de a ne racori si de a ne mentine organismul sanatos este si consumul de sucuri de fructe, obtinut cu ajutorul noilor modele de storcatoare de fructe.

Unul dintre acestea este si Star Light SJ-200. Datorita noii tehnologii de presare la rece, fructele sunt mai intai zdrobite si apoi sunt stoarse, iar eficienta aparatului este incomparabil mai mare fata de un storcator de fructe obisnuit.

Un aparat usor de incadrat in orice bucatarie

Storcatorul iese in evidenta prin silueta subtire, iar culoarea gri ii ofera un aer deosebit.

Dimensiunile aparatului (200 x 400 x 170 mm) fac ca amplasarea acestuia sa fie facila. Acesta poate fi amplasat fara probleme in orice spatiul disponibil.

Citeste descreierea completa

Star Light SJB 150R

4.0
27

star-light-sjb-150rDaca ne uitam strict dupa codificarea produselor, Star-Light SJB-150R ar trebui sa difere doar in culoare fata de modelul 150W, care a cucerit deja piata prin vanzari neasteptat de mari, insa diferentele sunt mai mult decat atat.
SJB 150R este un model aparut in toamna anului 2016, si face parte din categoria storcatoarelor cu melc gu gura de alimtare mica, si viteza de stoarcere lenta. Lenta in sensul ca desi storcatoarele cu melc sunt  oricum foarte lente fata de cele centrifugale, de obicei au o viteza de stoarcere de 80 rpm.

Citeste descreierea completa

Storcatoarele Star Light SJB 240W si 240B

3.6
37

NOUL Star Light SJB 240WPentru cei care doresc un storcator cu melc, insa cu gura de alimentare mare, Star Light SJB 240W poate fi una din cele mai bune alegeri, mai ales daca nu doresc sa cheltuie pe un astfel de aparat peste 1000 de lei.
Dupa ce la mai multe modele de storcatoare cu melc a avut vanzari foarte mari, Star Light are acum doua noi modele, insa cu gura de alimentare mare, prin Star Light SJB 240W (modelul alb cu rosu) si 240B (negru).

Ambele modele sunt identice din punct de vedere tehnic, singura diferenta fiind culoarea. Ambii sunt echipati cu un motor puternic de 240W, caci storcatoarele cu gura de alimentare mare chiar au nevoie de mai multa putere. Asa ca, si baza, dar si aparatul in sine este mult mai mare, insa acest lucru nu este ceva ce sa ne influenteze prea mult in alegerea unui astfel de aparat electrocasnic.

Citeste descreierea completa

Star Light SJB 150W

3.8
21

Star-Light SJB-150WDesi este un nume destul de nou pe piata electrocasnicelor, Star Light are vanzari destul de mari pe toate segmentele, asta datorita preturilor destul de mici pe care le au produsele care apar sub acest nume. Star Light SJB 150W este un storcator cu melc destul de nou (aparut la sfarsitul lui mai 2016), si momentan nu prea se gasesc alte pareri despre fiabilitatea lui. In cateva idei ce e important la acest model: are o viteza de stoarcere de 55 rotatii pe minute, motor de 150W, baza acoperita cu inox, si finisaje un pic mai bune decat la modelele predecesoare.

 

 

Citeste descreierea completa