Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Storcatoarele Star Light SJB 240W si 240B

3.7
35

NOUL Star Light SJB 240WPentru cei care doresc un storcator cu melc, insa cu gura de alimentare mare, Star Light SJB 240W poate fi una din cele mai bune alegeri, mai ales daca nu doresc sa cheltuie pe un astfel de aparat peste 1000 de lei.
Dupa ce la mai multe modele de storcatoare cu melc a avut vanzari foarte mari, Star Light are acum doua noi modele, insa cu gura de alimentare mare, prin Star Light SJB 240W (modelul alb cu rosu) si 240B (negru).

Ambele modele sunt identice din punct de vedere tehnic, singura diferenta fiind culoarea. Ambii sunt echipati cu un motor puternic de 240W, caci storcatoarele cu gura de alimentare mare chiar au nevoie de mai multa putere. Asa ca, si baza, dar si aparatul in sine este mult mai mare, insa acest lucru nu este ceva ce sa ne influenteze prea mult in alegerea unui astfel de aparat electrocasnic.

 

FOARTE MULTE OPINII GASESTI AICI

Gura de alimentare fiind de 8 cm, putem sa introducem cele mai multe legume si fructe, fara a fi taiate in bucati mai mici, deci nu mai pierdem timpul la maruntirea lor. Chiar daca cei mai multi care au un astfel de aparat introduc morcovul intreg, eu recomand da le taiati lungitodinal in doua, asta pentru a ocroti sita, si pentru a preveni blocarea aparatului. De obicei la orice storcator cu melc sita este cea mai sensibila parte, caci o mare parte din forta este exercitata asupra sa. Melcul in sine, si cand il prinzi in mana, simti ca e de calitate, caci e foarte greu.

Desi nu putem sa avem prea mari pretentii daca ne uitam la pretul acestor modele (care e una foarte mica), o viteza de rotatie mai mica de ceea pe care o au ar fi fost ideal. Si cele 80 rpm is ok, dar cu cat mai lent, cu atat sucul obtinut e si mai bun.

Strict despre stoarecere:
– nu are probleme cu radacinoasele, daca sunt taiate in doua
– fructele sunt stoarse destul de bine, chiar si cele foarte moi. Insa daca veti stoarce un volum mare, puteti sa va treziti ca aparatul nu mai poate impinge fructele moi. De aceea recomand ca din cand in cand sa adaugati si o bucatica de morcov, sau ceva tare.
– verdeturile sunt si ele stoarse destul de bine
– la stoarcere se simte viteza mai mare fata de alte modele (asta numai daca ati avut si alte storcatoare cu presare)
– pulpa iese destul de uscata, dar putea fi si mai bine

Cele doua recipiente sunt arhisuficiente ca si volum, nu am ce comenta in legatura cu ele, materialele storcatoarelor sunt de calitate (sau mai bine zis peste asteptari ce poti avea la acest pret), chiar si grautatea e una considerabila, de aproximativ 5 kg.

PRETUL CEL MAI MIC LA ACESTE MODELE O GASESTI AICI

 

Salvează

Salvează

Salvează

2 Comentarii Storcatoarele Star Light SJB 240W si 240B

  1. Roxana-Maria Serban says:

    Buna ziua, melcul de la storcator sa spart, găsesc undeva de cumpărat sau trebuie sa îmi iau alt aparat,

  2. Rodica says:

    Din neatentie am deteriorat sita si posibil melcul la un storcator starlight. Unde as putea gasi piese de schimb?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *