Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Star Light SJB 150R

4.0
27

star-light-sjb-150rDaca ne uitam strict dupa codificarea produselor, Star-Light SJB-150R ar trebui sa difere doar in culoare fata de modelul 150W, care a cucerit deja piata prin vanzari neasteptat de mari, insa diferentele sunt mai mult decat atat.
SJB 150R este un model aparut in toamna anului 2016, si face parte din categoria storcatoarelor cu melc gu gura de alimtare mica, si viteza de stoarcere lenta. Lenta in sensul ca desi storcatoarele cu melc sunt  oricum foarte lente fata de cele centrifugale, de obicei au o viteza de stoarcere de 80 rpm.

A APARUT PENTRU PRIMA DATA AICI

In cazul de fata vorbim de 55 rpm, ceea ce este un mare plus, caci cu cat mai lent este un storcator, cu atat mai sanatoase si bogate in vitamine va fi sucul obtinut, si sa nu uitam nici faptul ca sucul se va oxida si mai putin, deci putem sa-l tinem mai mult in combina frigorifica. Si daca stam sa cautam storcatoare cu viteza de stoarcere si mai mica, lista o sa fie una scurta de tot, cu un pret de vanzare mult mai mare.
Ca si design Star Light SJB 150R este cel mai reusit model de la acest producator de electrocasnice, caci sunt clienti la care si acest aspect conteaza foarte mult. Totodata si dimensiunile au fost reduse, ajungand la o baza de doar 18X24 de cm, si o inaltime de 43 de cm.
La testul de stoarcere acest model a reusit sa stoarca atat legumele si fructele moi, cat si radacinoasele tari precum sfecla sau morcovul. Stoarcerea bananelor nu o recomand, caci nu prea reuseste sa stoarca mult din el, caci e prea moale, si marea majoritate iese ca si pulpa. Daca doriti sa stoarceti de exemplu pere foarte moi, recomand sa adaugati si ceva radacinoase, sa ajuta la impingerea prin sita a sucului, caci legumele moi au tendinta de a ramane intre axul melcat si sita, si dupa foarte putin timp aparatul nu-l mai poate strapunge, si ramane in masina un fel de pure, care il va bloca :). Totodata daca stoarceti verdeturi de gen patrunjel, trebuie taiate si acestia, caci au tendinta de a se infasura in jurul melcului.
Daca faceti cure cu sucuri de legume/fructe si vreti un astfel de storcator pentru a folosi zilnic de mai multe ori, atunci recomand alti producatori insa, pentru a fi folosit de 2-3 ori pe saptamana e ideal si Star Light SJB 150R.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

 

Salvează

3 Comentarii Star Light SJB 150R

  1. Amelia says:

    Nu porneste si nu stiu cum merge. Unde trebuie sa ma adresez?

  2. Ionela Matei says:

    Buna ziua!!! Am achizitionat si eu storcator . Insa nu porneste. Care este problema. Va rog frumos sa ma ajutati. Multumesc frumos!!!

  3. Darie Ioana says:

    Buna ziua am.achizitionat ieri un storcator sii nu porneste.Cu cine pot lua legatura pentru a ma ajuta??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *