Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Rohnson R458 Nutri Max

3.2
12

Dupa ce mai multi ani la rand au scos din ce in ce mai bune modele de storcatoare cu presare la rece, a aparut in final si un storcator lent cu gura de alimentare mare de la Rohnson sub numele de R458 Nutri Max. Despre fiabilitatea modelelor precedente nu avem ce comenta, caci rezista cu brio in timp, sa vedem ce poate si ce nu acest nou model.
Citeste descreierea completa

Noul Rohnson R453

4.5
31

Derohnson-r453si nu demult a aparut modelul R451, Rohnson scoate pe piata un nou model de storcator cu melc (sfarsitul anului 2016) sub numele de Rohnson R453. Desi este mult mai mic la marime, este dotat cu un motor puternic de 220W, motor cu care se situeaza printre cele mai puternice storcatoare cu melc cu gura de alimentare mica. Totodata trebuie mentionat si faptul ca multe storcatoare cu gura de alimtare mare au un motor cu 10% mai puternic, desi marimea fructelor, legumelor este de 3-4 ori mai mare pe care trebuie sa stoarca.

Citeste descreierea completa

Rohnson R451 modelul din 2016

3.9
08

rohnson-r451Desi nu e la mare cautare, storcaotarele de melc Rohnson au deja vechime pe piata noastra, si una dintre principalele atuuri este durabilitatea produselor. Rohnson R451 este cel mai nou model din aceasta categorie, care aduce unele noutati, fara ca calitatea produsului sa fie afectata.
Motorul a ramas puternic, de 150 Wati care este fiabil, si nici radacinoasele tari nu vor fi o problema de stors.
Si materialele din care este fabricat au ramas de claitate, se simte si pe partile realizate din plastic.

Citeste descreierea completa