Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Rohnson R451 modelul din 2016

3.9
08

rohnson-r451Desi nu e la mare cautare, storcaotarele de melc Rohnson au deja vechime pe piata noastra, si una dintre principalele atuuri este durabilitatea produselor. Rohnson R451 este cel mai nou model din aceasta categorie, care aduce unele noutati, fara ca calitatea produsului sa fie afectata.
Motorul a ramas puternic, de 150 Wati care este fiabil, si nici radacinoasele tari nu vor fi o problema de stors.
Si materialele din care este fabricat au ramas de claitate, se simte si pe partile realizate din plastic.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI OPINII GASESTI AICI

La testul cu fructe moi a avut aceasi “problema” ca oricare alta marca: daca folosim de exemplu doar pere, dupa o perioada de timp nu mai poate stoarce, caci fructele zdrobite nu trec prin sita. Insa acest lucru este valabil pentru orice marca/model. De aceea intodeauna cand vrem un suc hranitor din legume moi sa mai adaugam si ceva radacinoase, acestia ne vor ajuta foarte mult, si astfel fructele zdrobite vor trece prin sita. Totodata vom obtine un suc cu mai multe vitamine!

Gura de iesire la Rohnson R451 are acum robinet, asa ca nu trebuie sa tinem langa aparat un recipient pentru suc, sau putem umple paharul direct din aparat. Insa au raman la varianta de recipient pentru suc – dar asta e pur personal, nu are nicio legatura cu sucul obtinut.
Este important la aceste tipuri de storcatoare viteza de rotatie, care este de 80rpm, ceea ce este “standardul” pentru modele entry-mid level. Storcatoare cu melc care au o viteza si mai mica sunt de obicei foarte scumpe, gen hurom.

Raportul pret/calitate este una buna la Rohnson R451, daca doriti un storcator cu melc pana la 500 de lei.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *