Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Noul Panasonic MJ-L600SXS

4.0
03

Panasonic MJ-L600SXS este un storcator cu melc cu gura mica de alimentare, fiind un asa zis imbunatatire a modelelor anterioare din seria MJ-L500, care este disponibil in trei culori.
Acesta momentan este disponibil doar intr-o singura culoare, cea de argintiu inchis.

Principalelel caracteristici au ramas aceasi:
– motorul fiabil, de 150w, care este suficient pentru un model cu gura de alimentare mica. Sa nu uitam faptul ca unii producatori pun tot motoare de 150 de Wati in modele cu gura mare de alimtare, si dupa aceea clientul final e nemultumit, caci storcatorul tot se blocheaza la radacinoase.
– viteza de stoarcere a ramas aceasi, de 45 de rotatii pe minut, valoare cu care ramane in categoria din mijloc. Adica sunt cateva (nu multe) care au o viteza mai mica de stoarcere, insa majoritatea au o viteza mai mare. Reamintesc faptul ca din punct de vedere a calitatii sucului, o viteza redusa este mai buna!
– dimensiuni mici, de aproximativ: 18,5 x 17,6 x 43,2 cm, astfel putegi gasi cu usurinta un loc de depozitare
– dopul antipicurare a ramas, asta pentru cei care folosesc acest “accesoriu”

Citeste descreierea completa

Panasonic MJ-L500RXE MJ-L500NXE si SXE

4.2
04

Familia de storcatoare Panasonic mj-l500 are trei diferite modele, insa singura diferenta este culoarea aparatelor, deci daca va intereseaza mai multe detalii, cititi articolul de aici : Storcatorul Panasonic mj-l500Sxe care este modelul Argintiu (de la Silver).

Nxe este modelul bej cu negru, iar Rxe modelul rosu.

 

VEZI AICI FIECARE MODEL SI PRETUL LOR

 

Panasonic MJ-L500SXE si pentru produse congelate

3.8
05

Panasonic MJ-L500SXEProducatorul de electrocasnice Panasonic, vine si ea cu un storcator cu melc prin modelul MJ-L500SXE. Ca si principiul de functionare este un storcator cu melc pe verticala, legumele, fructele si verdeturile fiind zdrobite intre melc si sita, obtinandu-se un suc cu mai multe vitamine si nutrienti fata de storcatoarele centrifugale. Insa sa vedem putin detaliile tehnice ale acestui aparat.
Una din cele mai importante aspecte, este viteza de stoarcere, ceea ce in cazul de fata este de 45 de rotatii pe minut, valoare ce il claseaza undeva la mijloc, deci ar fi fost loc de mai bine, insa putea fi si mai rau. Sa nu uitam insa faptul ca storcatoarele si mai lente, de obicei au un pret mult mai mare fata de Panasonic MJ-L500SXE.

Citeste descreierea completa