Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Panasonic MJ-L500SXE si pentru produse congelate

Panasonic MJ-L500SXE si pentru produse congelate
3.8 (76%) 5 votes

Panasonic MJ-L500SXEProducatorul de electrocasnice Panasonic, vine si ea cu un storcator cu melc prin modelul MJ-L500SXE. Ca si principiul de functionare este un storcator cu melc pe verticala, legumele, fructele si verdeturile fiind zdrobite intre melc si sita, obtinandu-se un suc cu mai multe vitamine si nutrienti fata de storcatoarele centrifugale. Insa sa vedem putin detaliile tehnice ale acestui aparat.
Una din cele mai importante aspecte, este viteza de stoarcere, ceea ce in cazul de fata este de 45 de rotatii pe minut, valoare ce il claseaza undeva la mijloc, deci ar fi fost loc de mai bine, insa putea fi si mai rau. Sa nu uitam insa faptul ca storcatoarele si mai lente, de obicei au un pret mult mai mare fata de Panasonic MJ-L500SXE.

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Ceea ce este mai interesant este accesoriul pentru produse congelate. Deci daca aveti la congelator legume sau fructe, le puteti stoarce si pe acestea, si veti obtine un fel de inghetata plina cu vitamine 🙂 Deci puteti folosi Panasonic MJ-L500SXE atat pentru fructe si legume tari sau moi, cat si la verdeturi, sar si pentru produsele congelate.
“Problema” storcatoarelor cu melc apare insa si la acest model, desi eu zic ca nu este o problema: daca stoarceti numai fructe moi, dupa un timp aparatul nu mai stoarce, se impotmoleste. Insa daca din cand in cand adaugam si o bucatica de radacinoasa, nu este nicio problema!
Ceea ce am observat pe unele site-uri care le comercializeaza este faptul ca sunt afisate gresit valorile despre grautatea produsului, acesta avand 4 kg si nu 6!
Ca si putere, are un motor de 150w, care va face fata si radacinoaselor tari, insa daca storcem numai de acest tip, atunci este bine ca dupa 15 minute de utilizare sa facem o pauza de aceasi durata.
In pachet primi deci aparatul cu sita si cu accesoriul pentru produsele inghetate, peria de curatare (care va fi foarte util de fiecare data) si cele doua recipiente pentru suc si pulpa.
Si deoarece nu este un brand “no name”, materialele nu contin BPA, si aparatul in sine da semn de robustete, insa eu ma asteptam la o calitate si mai buna.

Daca preferati alta culoare, puteti alege intre  rosu, sub numele de Panasonic MJ-L500RXE sau bej ca Panasonic MJ-L500NXE .

Deoarece pretul lui in ultimele luni tot scade (sincer nu cred ca o sa scada mai mult) Panasonic MJ-L500SXE are acum un raport bun de calitate/pret!

Cateva opinii despre acest model gasiti si aici

Salvează

Salvează

Salvează

Un Comentariu Panasonic MJ-L500SXE si pentru produse congelate

  1. Pingback: Panasonic MJ-L500RXE MJ-L500NXE si SXE | Storcatoare cu melc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *