Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Noul Panasonic MJ-L600SXS

4.0
03

Panasonic MJ-L600SXS este un storcator cu melc cu gura mica de alimentare, fiind un asa zis imbunatatire a modelelor anterioare din seria MJ-L500, care este disponibil in trei culori.
Acesta momentan este disponibil doar intr-o singura culoare, cea de argintiu inchis.

Principalelel caracteristici au ramas aceasi:
– motorul fiabil, de 150w, care este suficient pentru un model cu gura de alimentare mica. Sa nu uitam faptul ca unii producatori pun tot motoare de 150 de Wati in modele cu gura mare de alimtare, si dupa aceea clientul final e nemultumit, caci storcatorul tot se blocheaza la radacinoase.
– viteza de stoarcere a ramas aceasi, de 45 de rotatii pe minut, valoare cu care ramane in categoria din mijloc. Adica sunt cateva (nu multe) care au o viteza mai mica de stoarcere, insa majoritatea au o viteza mai mare. Reamintesc faptul ca din punct de vedere a calitatii sucului, o viteza redusa este mai buna!
– dimensiuni mici, de aproximativ: 18,5 x 17,6 x 43,2 cm, astfel putegi gasi cu usurinta un loc de depozitare
– dopul antipicurare a ramas, asta pentru cei care folosesc acest “accesoriu”

 

Panasonic MJ-L600SXS are insa accesoriu inovator pentru produse congelate, ideal pentru a prepara bauturi cu gheata si deserturi congelate. Daca aveti fructe congelate, il puteti folosi la prepararea unei inghetate sanatose.
Iar noul accesoriu pentru suc cu pulpa din fructe este perfect pentru sucuri cremoase cu pulpa din fructe si pentru supe si sosuri reci.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Daca respectati indicatiile producatorului referitor la timpul de folosire, nu o sa aveti probleme legate de garantie, caci materialele sunt de o calitate superioara, si motorul va rezista. Trabuie doar sa faceti o pauza de 30 de minute dupa 2 cicluri de folosire consecutive a cate 15 minute.
Deoarece este ultimul model al celor de la Panasonic, pretul este inca unul ridicat fata de modele precedente, insa si asa, cu accesoriile primite, merita investitia in sanatatea Dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *