Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Kuvings B3500S alaturi de B3500PR

3.4
17

Cele doua storcatoare cu melc Kuvings B3500S respectiv B3500PR, sunt identice din toate punctele de vedere, mai putin culoarea exteroara, modelul cu S la sfarsit fiin argintiu (Silver), iar cel PR rosu inchis, visiniu.
Ca si specificatii tehnice, nu merita se vorbim separat despre fiecare, caci oricum alte diferente nu sunt.
In momentul de fata, aceste doua modele prezinta clasa din mijloc, adica sunt mai bune decat modelel din familia B6000, insa mai slabe ca modelele dn seria C9500.

Citeste descreierea completa

Kuvings C9500S si C9500PR

3.6
07

O viata sanatoasa este un cumul de factori care au un impact diferit. Acest mod de viata implica numeroase ore de miscare in aer liber, o hrana sanatoasa, care sa nu contina pesticide, steroizi sau antibiotice si consumul unor sucuri naturale de fructe, ce au rolul de a furniza organismului vitaminele si mineralele pierdute in activitatea cotidiana.

De asemenea, un suc natural este asimilat de organism de patru ori mai usor, comparativ cu orice alt aliment.

Daca pana acum cativa ani in urma un suc de fructe era destul de greu de obtinut, astazi, datorita noilor storcatoare prin presare la rece acesta se poate prepara in numai cateva minute.

Unul dintre cele mai noi si performante produse aparute in utima perioada este storcatorul de fructe cu melc Kuvings C9500S -cel argintiu sau C9500PR in rosu.

Acesta poate stoarce cu aceeasi eficienta atat fructe, cat si legume sau plante radacinoase, iar sucul obtinut va avea aceeasi savoare.

Citeste descreierea completa

Minunatul Kuvings B6000PR

3.2
16

Kuvings B6000PRStorcatorul cu melc Kuvings B6000PR este un storcator din clasa stoarcatoarelor mai scumpe, dar este considerat unul dintre cele mai bune storcatoare cu melc existente pe piata. Are o constructie solida si functionalitate fara repros, un produs realizat profesionist.

Acest storcator are o deschidere mare, de 7.5 cm, care iti permite sa introduci fructe si legume taiate in bucati mai mari, iar puterea mare a motorului face ca timpul de procesare sa fie extrem de rapid. In cateva minute iti va rezulta un suc cu o consistenta de nectar, cu o aroma proaspata si cu vitaminele si nutrientii intacti. Motorul cu o putere de 240 W asigura o calitate constanta si functioneaza silentios, fiind o activitate relaxanta si nederanjanta pentru cei din jur.

Citeste descreierea completa