Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Minunatul Kuvings B6000PR

3.4
14

Kuvings B6000PRStorcatorul cu melc Kuvings B6000PR este un storcator din clasa stoarcatoarelor mai scumpe, dar este considerat unul dintre cele mai bune storcatoare cu melc existente pe piata. Are o constructie solida si functionalitate fara repros, un produs realizat profesionist.

Acest storcator are o deschidere mare, de 7.5 cm, care iti permite sa introduci fructe si legume taiate in bucati mai mari, iar puterea mare a motorului face ca timpul de procesare sa fie extrem de rapid. In cateva minute iti va rezulta un suc cu o consistenta de nectar, cu o aroma proaspata si cu vitaminele si nutrientii intacti. Motorul cu o putere de 240 W asigura o calitate constanta si functioneaza silentios, fiind o activitate relaxanta si nederanjanta pentru cei din jur.

 

FOARTE MULET PARERI DESPRE ACEST MODEL GASESTI AICI

 

Piesele sunt din materiale de calitate, robuste, intregul design al aparatului iti ofera incredere, avand un aspect solid. Desi vasul de colectare are o capacitate mai mica, de 0.4 l, este confectionat din tritan, un material ecologic ce nu contine BPA.  Axul melcat si sita sunt confectionate din Ultem, material ecologic extrem de solid, folosit de catre NASA la confectionarea navelor spatiale si la construirea aparatelor medicale.

Storcatorul Kuvings B6000PR prezinta un capac inteligent 3 in 1 care nu permite pierderea sucului si nu lasa mizerie in bucatarie.

Nu este un storcator voluminos, fiind perfect si pentru bucatariile mai mici. Este usor de depozitat si usor de montat si dezasamblat.  Are perie de curatare, toate componentele se vor curata usor cu ajutorul acestei perii.

Cum functioneaza? Porneste numai dupa ce este corect asamblat datorita sistemului de siguranta. Are o tehnologie care preseaza usor fructele si legumele (spre deosebire de cele centrifugale care le zdrobesc la mare viteza). Are 3 guri de aerisire care asigura utilizarea aparatului pe o perioada mai mare de timp si, un sistem automat de control al caldurii, care va opri aparatul inainte de supraincalzire.

Se poate stoarce orice fel de fructe, legume (inclusiv radacinoase) si legume cu frunze verzi, fara vibratii sau trepidatii.

Storcatorul cu melc Kuvings B6000PR este fara indoiala unul dintre cele mai bune storcatoare cu melc de pe piata, cu ajutorul carora veti face sucuri savuroase si sanatoase. Este bun pentru oricine doreste un stil de viata sanatos, care doreste sa elimine din alimentatia lui sucurile procesate de pe piata si sa apeleze la un produs calitativ care produce sucuri calitative.

Daca doriti in alta culoare, este modelul B6000W (alb), si B6000S in varianta Silver.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

Salvează

Salvează

Salvează

3 Comentarii Minunatul Kuvings B6000PR

  1. Narcis says:

    Are o luna si nu mai porneste . Ma poate ajuta cineva cu o sugestie ?

  2. Narcis says:

    Nu stiu de ce nu mai porneste .

  3. Delia says:

    am si eu un cuvings de cativa ani. a mers foarte bine si de cateva zile numai porneste. am observata ca capacul, in portiunea de sub sageata alba are un loc in care se pare ca ar fi intrat ceva …posibil magnetic care este siguranta la pornire…. adica e o siguranta care nu te lasa sa pornesti aparatul in alte pozitii de montare gresite. oare asta sa fie problema??? se poate ca a cazut acel magnet de acolo ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *