Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Kuvings B3500S alaturi de B3500PR

3.4
17

Cele doua storcatoare cu melc Kuvings B3500S respectiv B3500PR, sunt identice din toate punctele de vedere, mai putin culoarea exteroara, modelul cu S la sfarsit fiin argintiu (Silver), iar cel PR rosu inchis, visiniu.
Ca si specificatii tehnice, nu merita se vorbim separat despre fiecare, caci oricum alte diferente nu sunt.
In momentul de fata, aceste doua modele prezinta clasa din mijloc, adica sunt mai bune decat modelel din familia B6000, insa mai slabe ca modelele dn seria C9500.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACESTE MODEL

 

Ca si putere, sunt echipate cu motoare puternice de 240 de Wati, putere chiar necesara, caci storcatoarele cu melc, care au gura de alaimentare mare, nu au cum sa stoarca un morcov intreg :).
Gura de alimentare este destul de mare, ca sa putem stoarce direct un mar mai mic, radacinoasele intra direct in el, deci nu trebuie sa pierdem vremea cu maruntirea legumelor si a fructelor, cum este cazul la storcatoarele tub mic de alimtare. Orice este sub 7.5 cm intra in storcator!
Insa, daca vret sa stoarceti o cantitate considerabila de radacinoase ( fara a combina cu fructe mai moi), personal recomand taierea longitudinala a acestora, pentru a ocroti sita. Motorul nu are probleme, insa asupra sitei actioneaza presiunea mare, deci e mai bine sa prevenim probleme care ar putea interveni la o stoarcere de durata mare.
Daca cumva suprasolicitam aparatul acesta are, 3 guri de aerisire optim plasate asigura utilizarea pe o perioada mai mare de timp, sistemul automat de control al caldurii oprind aparatul inainte de supraincalzire.

Viteza de stoarcere este una destul de buna, insa nu se compara cu storcatoarele de renume, precum Hurom, caci in cazul de fata avem a viteza de 60 RPM. Daca la cele centrifugale, toata lumea cauta o viteza cat mai mare, la cele cu presare la rece cu cat viteza este mai mica, cu atat sucul obtinut este mai plin de nutrienti. Evident timpul de stoarcere este mult mai mare.
Fata de celelalte modele Kuvings, butonul de actionare este pozitionat in laterala aparatului, pentru acces mai facil, si totadata arata mult mai bine in aceasta forma.

Ca si orice alt model, are reverse, dar in putine cazuri vom avea nevoie de el.
In pachet, cei de la cuvings au pus si o perie de curatare interesanta, care ne ajuta la curatirea sitei. Si deoarece in momentul de fata ofera cinci ani garantie la persoanaele fizice, poate este un moment oportun pentru achizitionarea unui storcator Kuvings B3500S sau B3500PR.

 

VERIFICA AICI DACA MAI E VALABIL GARANTIA DE 5 ANI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *