Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Ofertele de Black Friday 2020 la storcatoarele cu melc

3.3
03

VEZI AICI OFERTELE DE BF PE EMAG LA STORCATOARE

 

Imediat este aici mult asteptatul eveniment din online-ul romanesc Black Friday 2020!

Aici vom centraliza cele mai bune oferte pe care le vom gasi pe diferite site-uri renume de la noi, in  cea ce priveste storcatoarele cu melc.

Pana atunci putem recomanda:

Cel mai bine vandut storcator cu melc, la un pret accesibil : Star-Light SJB-240B

Cea mai renumita marca consacrata : Hurom (insa nu sunt deloc ieftine)

Cel mai ieftin storcator cu melc : Zilan ZLN-4014

 

Revenim inainte de BF!

 

Life Juicer – un storcator pentru sanatatea noastra

3.5
06

Doza zilnica de sanatate este insotita obligatoriu de o dieta sanatoasa, iar cel mai rapid mod in care se poate obtine acest lucru este sa consumam un pahar de suc de fructe proaspat si plin de vitamine. Life Juicer este un storcator de care m-am indragostit la prima vedere datorita sistemului de stoarcere ce este compus dintr-un ax melcat.

Probabil ca va veti intreba de ce sistemul de stoarcere cu ax melcat este avantajos, iar raspunsul este simplu. Asa dupa cum stiti, caldura este inamicul numarul unu pentru sucurile de fructe proaspete deoarece aceasta distruge aproape in totalitate vitaminele si nutrientii din suc.

Acesta este principalul neajuns in cazul storcatoarelor clasice, ce utilizeaza lamele pentru a marunti fructele. Turatia mare genereaza o viteza de frecare la fel de mare, iar fructele vor fi astfel incalzite si isi vor pierde din proprietati.

Citeste descreierea completa

Vezi reducerile la Emag de Black Friday

VEZI AICI REDUCERILE LA EMAG DE BLACK FRIDAY LA STORCAOTARELE CU MELC

Cecomix Juicer Compact 4038

3.6
11

A aparut mai nou un nou nume in familia storcatorarelor cu melc: Cecomix Juicer Compact 4038. Cand am vazut-o pentru prima data am crezut ca e vorba despre Panasonic MJ-L500NXE, care arata foarte asemanator cu acesta.
Ce se stie despre aceasta model? Mai nimic. Se poate comanda de pe amazon, ebay, si cateva site-uri din romania, insa producatorul e un “no-name”.
Pobabil aceste storcatoare au fost facute la comanda in china, si s-a pus un nume pe el, copiind un alt storcator mai cu treditie.
Acest lucru este deja ceva aproape normal, adica unele companii vin cu o idee, fac un produs, dupa care e copiat de toata lumea, si ca sa fie cat mai ieftin, calitatea de cele mai multe ori e indoielnica. Insa mai ales la electrocasnice, e deja un fenoment foarte des intalnit.

Citeste descreierea completa