Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Cecomix Juicer Compact 4038

3.6
11

A aparut mai nou un nou nume in familia storcatorarelor cu melc: Cecomix Juicer Compact 4038. Cand am vazut-o pentru prima data am crezut ca e vorba despre Panasonic MJ-L500NXE, care arata foarte asemanator cu acesta.
Ce se stie despre aceasta model? Mai nimic. Se poate comanda de pe amazon, ebay, si cateva site-uri din romania, insa producatorul e un “no-name”.
Pobabil aceste storcatoare au fost facute la comanda in china, si s-a pus un nume pe el, copiind un alt storcator mai cu treditie.
Acest lucru este deja ceva aproape normal, adica unele companii vin cu o idee, fac un produs, dupa care e copiat de toata lumea, si ca sa fie cat mai ieftin, calitatea de cele mai multe ori e indoielnica. Insa mai ales la electrocasnice, e deja un fenoment foarte des intalnit.

 

Strict despre acest Cecomix Juicer Compact 4038 :

– design-ul e unul vazut si la alti producatori, cum ar fi Panasonic sau Zelmer;
– puterea motorului macar este unul destul de bun, respectiv 120W, insa putea sa fie si mai mare.
– axul meclat e deja consacratul Ultem
– are dop antipicurare, ceea ce este bine
– este micut
– pahar pentru suc si rest

Datorita faptului ca este foarte ieftin in comparatie cu producatori cunoscuti (este la jumatate fata de un model Panasonic aproape similar la specificatii tehnice), pentru multi o sa fie un mare avantaj, si poate vor trece la storcatoare cu melc, insa vor incepe cu un model ieftin, inainte sa achizitioneze unul de renume.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Pentru fructe si legume mai moi, Cecomix Juicer Compact 4038 va fi super ok, insa daca preparati foarte des si radacinoase, si in cantitati mari, va sfatuiesc sa achizitionati un storcator cu un motor mai puternic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *