Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Life Juicer – un storcator pentru sanatatea noastra

3.5
06

Doza zilnica de sanatate este insotita obligatoriu de o dieta sanatoasa, iar cel mai rapid mod in care se poate obtine acest lucru este sa consumam un pahar de suc de fructe proaspat si plin de vitamine. Life Juicer este un storcator de care m-am indragostit la prima vedere datorita sistemului de stoarcere ce este compus dintr-un ax melcat.

Probabil ca va veti intreba de ce sistemul de stoarcere cu ax melcat este avantajos, iar raspunsul este simplu. Asa dupa cum stiti, caldura este inamicul numarul unu pentru sucurile de fructe proaspete deoarece aceasta distruge aproape in totalitate vitaminele si nutrientii din suc.

Acesta este principalul neajuns in cazul storcatoarelor clasice, ce utilizeaza lamele pentru a marunti fructele. Turatia mare genereaza o viteza de frecare la fel de mare, iar fructele vor fi astfel incalzite si isi vor pierde din proprietati.

 

VEZI AICI O GAMA VARIATA DE STORCATOARE CU MELC

 

Storcatoarele cu ax melcat folosesc o turatie foarte mica pastrand astfel nutrientii din suc, iar gradul de stoarcere al fructelor este cu pana la 40% mai mare fata de un storcator de fructe obisnuit.

Life Juicer ne ofera un suc de calitate superioara

Life Juicer este un storcator destinat persoanelor ce doresc sa aiba o sanatate de fier si sunt obisnuite cu sucuri de fructe gustoase si de calitate. Tot ce avem de facut este sa introducem fructele in storcator, sa permitem axului melcat sa traga fructele sau legumele pentru a le zdrobi si sa apasam pe butonul de pornire.

Motorul puternic de 240 wati ofera aparatului suficienta putere pentru a stoarce chiar si plante radacinoase sau foarte dure, iar turatia de 80 rotatii pe minut pastreaza fructele si sucul la o temperatura normala.

Unul dintre avantajele storcatorului este ca vom beneficia de o cantitate de suc mai mare cu 35 % utilizand acceasi cantitate de fructe datorita axului melcat ce deschide toti porii fructelor rezultand astfel o eficienta superioara a stoarcerii.

Un suc gustos pentru un corp sanatos

Mai mult decat atat, cantitatea de nutrienti si vitamine poate fi cu pana la 60% mai mare datorita faptului ca axul melcat nu genereaza deloc caldura. Life Juicer este de altfel renumit prin faptul ca genereaza mai mult suc decat un aparat de stors fructe clasic cu o turatie si o putere mult mai mare.

Unul dintre cele mai mari avantaje este faptul ca sucul obtinut cu ajutorul acestui storcator de fructe nu se oxideaza asa de repede, iar acesta isi poate pastra gustul si calitatile nutritive excelente chiar si 3 – 4 zile daca este tinut in frigider.

Sistemul de stoarcere este rezistent si fiabil deoarece este construit din ULTEM, un material special ce este folosit si a constructia navetelor spatiale. Astfel acesta poate stoarce la fel de usor si radacinoase foarte tari fara a se deteriora, iar rugina sau bacteriile sunt cuvinte ce nu vor exista in vocabular.

Sanatatea noastra este pusa la loc de cinste de producatori iar Life Juicer beneficiaza de vase din plastic alimentar (fara BPA).

Desi nu sunt un expert in materie de storcatoare de fructe nu am avut probleme in utilizarea aparatului deoarece acesta este usor de utilizat, comenzile sunt in mare parte intuitive iar manualul de instructiuni este foarte bine structurat.

Aparatul este unul dintre cei mai buni prieteni ai bugetului familiei, datorita consumului redus de energie electrica, de numai 150 wati pe an si aceasta in conditiile unei folosiri intensive.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Zgomotul este un element ce lipseste cu desavarsire datorita turatiei mici a motorului, iar sistemul reverse previne blocarea aparatului.

Pachetul standard contine aparatul, manualul de utilizare, cele doua vase (pentru suc si pentru pulpa), axul melcat, filtrul, presorul de fructe si peria de curatat.

Storcatorul este usor de intretinut datorita faptului ca se poate demonta rapid in mai multe piese de mici dimensiuni ce pot fi curatate foarte usor sub un jet puternic de apa.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *