Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Bosch MESM731M cu trei filre

3.7
13

Dupa ce producatorul de electrocasnice Bosch a scos pe piata storcatorul cu melc MESM500W, pentru cei care doresc ca storcatorul lor sa poata prepara si sorbet sau smoothi-es uri, a scos pe piata Bosch MESM731M.
Acest storcatorr este foarte asemanator cu cel precedent, marea diferenta fiind al treilea filtru. Al doilea aspect in care se diferentieaza acest model este culoarea aparatului, caci acum acesta este un negru combinat cu inox. Si sa nu uit nici de asa numitul MixControl, cu ajutorul caruia putem ajusta cantitatea de pulpa in timpul functionarii aparatului.

 

Citeste descreierea completa

Bosch MESM500W – calitate germana garantata

3.2
13

Deoarece storcatoarele cu melc sunt vandute din ce in ce mai bine, si producatorul de electrocasnice Bosch a intrat pe aceasta piata cu modelul denumit Bosch MESM500W.
Acesta este primul storcator de acest tip al producatorului, si nu se dezminte, in ceea ce priveste calitatea acestuia. Este un storcator cu gura mica de alimentare, deci ideal pentru cei care vor un suc cat mai sanatos, si nu au probleme cu preparearea ingredientelor inainte de stoarcere (radacinoasele, marul trebuie taiati in bucatele mai mici)

Citeste descreierea completa