Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Bosch MESM731M cu trei filre

Bosch MESM731M cu trei filre
3.8 (75%) 12 votes

Dupa ce producatorul de electrocasnice Bosch a scos pe piata storcatorul cu melc MESM500W, pentru cei care doresc ca storcatorul lor sa poata prepara si sorbet sau smoothi-es uri, a scos pe piata Bosch MESM731M.
Acest storcatorr este foarte asemanator cu cel precedent, marea diferenta fiind al treilea filtru. Al doilea aspect in care se diferentieaza acest model este culoarea aparatului, caci acum acesta este un negru combinat cu inox. Si sa nu uit nici de asa numitul MixControl, cu ajutorul caruia putem ajusta cantitatea de pulpa in timpul functionarii aparatului.

 

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Principalele caracteristici la storcatorul Bosch MESM731M:

– motor desi de 150W, este unul foarte robust, si de inalta performanta, care nu da semn de oboseala, nici dupa 30 de minute de folosire. Radacinoasele tari nu sunt o problema pentru acest motor, le va zdrobi cu o usurinta mare.
– viteza de stoarcere este una destul de lenta, de 55 de rotatii pe minut, deci un suc mult mai sanatos si mai plin de vitamine si enzime, ca in cazul storcatoarelor cu melc cu gura mare de alimentare.
– daca vedem ca sucul are prea multa sau prea putina pulpa, putem ajusta acest lucur, si in timpul functionarii aparatului, cu ajutorul asa numitului MixControl
– evident, toate elementele care intra in contact cu sucul si cu alimentele sunt BPA Free
– melcul este din Tritan, deci o sa tina chiar si in cazul nucilor sau a fructelor congelate
– 3 filtre (ceea ce nu prea se regaseste la alte modele) pentru suc clar, pentru suc cu pulpa, si pentru sorbet, alimente congelate.
– conul este dotat cu DripStop, care previne picurarea sucului si contribuie la mentinerea curateniei din jurul aparatului

Bosch MESM731M are si doua recipiente (una pentru suc, si una pentru restuti), insa acest lucru nu e ceva extraordinar, cum nici faptul ca are fucntia Reverse. E bine ca le are, insa nu este o noutate la storcatoarele cu melc.

Si asa cum toti producatorii afirma ca este deajuns sa torni apa in aparat, si acesta se autocurata, este din nou fals. Da, daca turnam apa in aparat mai scoate din pulpa ramasa in aparat, insa nu putem vorbi de o curatare a aparatului. Trebuie desfacut si curatat cu peria, sau bagat componentele in masina de spalat vase.
Daca sunteti nou in folosirea acestor tipuri de sorcatoare, atuncea trebuie sa stiti faptul ca: legumele si fructele trebuie taiate in bucati mici (deoarece au gura de alimtare mica), insa sucul obtinut este unul prin de vitamine, si nu e oxidat, deci il puteti tine in combina frigorifica 2-3 zile fara ca acesta sa se altereze.

Desi nu este un model foarte ieftin, Bosch MESM731M ofera calitate superioara specifica acestui producator, dar si 3 filtre cu care putem face suc, sau chiar si inghetata sau sorbet.

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *