Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Bosch MESM500W – calitate germana garantata

3.2
13

Deoarece storcatoarele cu melc sunt vandute din ce in ce mai bine, si producatorul de electrocasnice Bosch a intrat pe aceasta piata cu modelul denumit Bosch MESM500W.
Acesta este primul storcator de acest tip al producatorului, si nu se dezminte, in ceea ce priveste calitatea acestuia. Este un storcator cu gura mica de alimentare, deci ideal pentru cei care vor un suc cat mai sanatos, si nu au probleme cu preparearea ingredientelor inainte de stoarcere (radacinoasele, marul trebuie taiati in bucatele mai mici)

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Insa sa vedem specificatiile tehnice al storcatorului cu melc Bosch MESM500W :

– motorul desi are doar o putere de 150W, este unul robust, care nu da semn de oboseala nici la cele mai tari radacinoase.
– viteza de stoarcere este una foarte redusa, de 55 de Rotatii Pe Minut, ceea ce inseamna ca sucul va fi plin cu vitamine
– vine cu doua filtre, una pentru sucuri, si una grosiera
– melcul este din Tritan, deci este destul de puternic ca sa nu se deteroareze la spargerea nucilor, sau a radacinoaselor tari
– vine cu doua recipiente, una de 1 litru pentru suc, si una de 1.3 litri pentru pulpa.
– conul este dotat cu DripStop, care previne picurarea sucului si contribuie la mentinerea curateniei din jurul aparatului
– toate elemente aparatului care intra in contact cu sucul sau cu ingredientele sunt BPA Free

Desi nu este ceva WOW, cu aparat veti primi si o carte de retete, fiind folositor mai ales pentru cei care nu au avut pana acum un storcator cu melc.

La stoarcerea radacinoaselor motorul aparatului nu da semne de slabiciune, ca la majoritatea modelelor ieftine de la alti producator, iar stoarcerea fructelor zemoase nu prezinta problema pentru melc – nu se infunnda asa de usor.

Asa cum este specificat la toate storcatoarele cu melc, si la acesta apara faptul ca torni apa in el si se autocurata, insa nu este chiar asa, nu degeaba este in pachet si periuta de curatare.

Bosch MESM500W cu siguranta nu este cel mai ieftin storcator cu melc, insa calitatea sunt conform asteptarilor noastre! Daca acesta a fost primul model de la Bosch, asteptam cu nerabdare ce noutati vor aparea la urmatoarele modele, caci de obicei primele modele sunt cele mai “basic”, insa in acest caz au venit pe piata cu un model complet.

 

ALTE DETALII GASITI SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *