Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Biovita SJ5000 cu viteza de 70 rpm

3.7
38

In momentul de fata Biovita comercializeaza doua modele de storcatoare cu melc, Fresco400 si SJ5000, ambele cu gura mare de alimentare, insa pretul la cele doua modele difera destul de mult. Si evident va intrebati care e mai bun, sau de ce este o diferenta de pret asa de mare intre cele doua modele.
Deoarece am scris deja depsre modelul Fresco400, aici voi incerca sa evidentiez mai mult diferentele fata de modelul mai vechi.
Citeste descreierea completa

Biovita Fresco400 – putere maxima de stoarcere

4.2
09

Desi nu sunt un fan al storcatoarelor cu gura de alimentare mare, primul model care chiar merita banii este acest Biovita Fresco400! De ce zic acest lucru? Deoarece la aceste tipuri de storcatoare cu melc, in care poti introduce deja o jumatate de mar, cele mai multe au un motor prea mic, si la stoarcerea radacinoaselor se chinuie, si de foarte multe ori se blocheaza. Ceea ce este de inteles, caci un motor mic de 150W nu are ce sa caute pe un storcator cu melc cu gura de alimentare mare.
Cum zice si numele modelului Biovita Fresco400 este echipat cu un motor cu o putere de 400W, putere neintalnita la alti producatori! Partea “rea” legat de motorul mare, este si zgomotul mai mare, insa daca pana acum ati avut un storcator centrifugal, o sa para foarte silentios.

Citeste descreierea completa