Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Biovita Fresco400 – putere maxima de stoarcere

4.2
09

Desi nu sunt un fan al storcatoarelor cu gura de alimentare mare, primul model care chiar merita banii este acest Biovita Fresco400! De ce zic acest lucru? Deoarece la aceste tipuri de storcatoare cu melc, in care poti introduce deja o jumatate de mar, cele mai multe au un motor prea mic, si la stoarcerea radacinoaselor se chinuie, si de foarte multe ori se blocheaza. Ceea ce este de inteles, caci un motor mic de 150W nu are ce sa caute pe un storcator cu melc cu gura de alimentare mare.
Cum zice si numele modelului Biovita Fresco400 este echipat cu un motor cu o putere de 400W, putere neintalnita la alti producatori! Partea “rea” legat de motorul mare, este si zgomotul mai mare, insa daca pana acum ati avut un storcator centrifugal, o sa para foarte silentios.

 

VEZI AICI MULTE OPINII DESPRE ACEST STORCATOR

Si probabil ati tot cautat despre Biovita si nu ati gasit nimic despre el, decat site-ul lor propiu, ci nu stiti ce sa credeti despre aceste electrocasnice. Ei bine, aproape 60% din piata de electrocasnice din Romania si nu numai nu e producator, ci sunt fabricate in China si puse pe el ce nume doreste firma care il cumpara. Da, mai ales electrocasnicele mici cam asa sunt. Insa sa nu credeti ca acesta este o chinezarie de aruncat, caci chiar acest model este comercializat si in Germania, cu un absolut alt nume si model, si este un storcator foarte apreciat, si cu review-uri foarte bune.

La testul de radacinoase Biovita Fresco400 e mult peste tot ce am testa pana acum. Morcovul, telina, patrunjelul e strivit cu o usurinta mare, storcatorul nu se chinuie, nu se blocheaza, merge cu usurinta. Insa pentru ca ne plac storcatoarele cu melc, si nu am vrut sa o punem la un test extrem, am taiat radacinoasele lungitodinal, sa fim siguri ca si sita va rezista.

Ceea ce putea fi mai bine la acest storcator: o viteza mai lenta, pentru a obtine si mai multi nutrienti, si o stoarcere si mai buna. Insa la pretul mic pe care il are, deja ar fi fost un lux prea mare. In rest partile din plastic sunt rezistente, insa inoxul e materialul cel mai mult folosit,  numai aparatul are o greutate de aproape 5kg, asta fara accesorii. Ca si accesorii primim cele doua recipiente de suc si de pulpa, peria de curatare (care intra perfect in toate locasurile care trebuie curatate) dar si o carte de retete.
In acest moment la categoria storcatoarelor cu melc cu gura de alimentare mare (putin peste 8 cm) este cea mai buna oferta ca si calitate/pret.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

2 Comentarii Biovita Fresco400 – putere maxima de stoarcere

  1. iosif says:

    Buna ziua am achizitionat si eu un fresco 400 am si eu o intrebare ce cantitate de soia trebuie pus pentru a face lapte si trebuie pusa la inmuiat peste noapte si daca aveti piese de schimb cum ar fi cremaliera si sita si de ce scoate sucul destul de gross

  2. Danut Boldea says:

    daca aveti piese de schimb la modelul Fresco 400

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *