Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

ZJP1600R

4.2
12

Zelmer ZJP1600RCu totii stim ca storcatoarele cu melc pastreaza enzimele produselor si produc suc mai consistent decat cele centrifugale. Cu o gama variata de storcatoare cu melc si multe modele existente pe piata, recomandarea este storcatorul cu melc Zelmer ZJP1600R.

Storcatorul cu melc Zelmer ZJP1600R este o piatra de hotar in procesul de obtinere a unui suc sanatos in interior caminului dumneavoastra.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Multumita sistemului unic de stoarcere cu inteligenta, veti obtine un suc in mod eficient cu o valoare nutritionala ridicata.  Datorita acestui sistem, valoarea nutritivă a sucurilor proaspete este apropiată de valoarea nutritivă a produselor din care au fost pregătite, iar sucul pregătit conţine fibre, enzime, minerale şi vitamina C. Cu acest storcator veti avea pana la 40% mai multa vitamina C si polifenoli, precum si o dieta mai bogata in fibre.

Un ax special zdrobeste produsele eficient si complet, lasand resturile uscate. Motorul cu viteza redusa genereaza extrem de putina caldura. Alte storcatoare care genereaza caldura mare distrug vitamine importante, ceea ce nu se intampla in cazul acestui storcator.

Cu storcatorul Zelmer ZJP1600R puteti uita de blocarea legumelor si fructelor, deoarece acesta are functia REVERSE, astfel aparatul va incepe sa mearga invers si deblocarea va fi efectuata cu rapiditate.

Se pot folosi pentru stoarcere legume precum: rosii, morcovi, telina, sfecla, patrunjel, varza, ridiche neagra, salata, spanac, praz, chiar si soia fiarta. In ceea ce priveste fructele, acesta poate stoarce orice fruct.

Curatarea se face cu usurinta, trebuie doar sa demontati componentele si sa le curatati cu peria care insoteste storcatorul. Materialele din care este alcatuit acest storcator sunt non BPA, foarte sigure pentru sanatate si durabile.

In ceea ce priveste zgomotul, acesta are o functionare silentioasa, astfel ca nu ii vei deranja pe cei din jurul tau. Este insotit de doua recipiente, unul pentru suc si unul pentru pulpa, ambele cu capacitate de 1,2 litri.

Designul lui vertical este compact si astfel nu ocupa mult loc in bucatarie, fiind usor de depozitat.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *