Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

TurboTronic TT-9GXL cu gura mare de alimentare

TurboTronic TT-9GXL cu gura mare de alimentare
3 (60%) 42 votes

Odata cu apropierea sezonului estival temperaturile sunt in crestere, iar cel mai bun mod de a le combate este consumul de bauturi reci.

Un suc de fructe proaspete, facut din produse scoase de la frigider este  insa si cea mai sanatoasa modalitate de a ne revigora organismul.

Storcatorul de fructe si legume TurboTronic TT-9GXL este unul dintre aparatele aparute in ultima perioada de timp, ce dau randament maxim pentru stoarcerea fructelor si a legumelor.

Axul melcat ofera un randament mare

Storcatorul este prevazut cu un ax melcat, ceea ce inseamna ca randamentul aparatului este foarte mare. Acesta poate stoarce maxim de suc atat din fructe, cat si din legume, iar resturile de pulpa ramase sunt putine si aproape uscate.

Aparatul beneficiaza de un motor puternic, de 240 de wati, ce furnizeaza motorului suficienta putere pentru a stoarce si cele mai tari fructe sau legume.

Procesul de obtinere a sucului este ajutat si de cele 85 de turatii pe minut ale motorului, lucru ce inseamna fructe stoarse fara graba si la o presiune mare.

Gura de alimentare larga

Datorita noilor tehnologii folosite aparatul este si foarte silentios. Astfel, se poate folosi fara probleme fara a tulbura odihna celor dragi.

Gura de alimentare a aparatului este foarte larga si ne scuteste timpul pe  care l-am fi petrecut cu taierea in bucati marunte a legumelor sau a fructelor.

In plus, alimentarea se face mult mai rapid decat in mod obisnuit.

VERIFICA REDUCEREA ACTUALA AICI

Aparatul este dotat cu doua recipiente, folosite pentru depozitarea pulpei si pentru colectarea sucului. Ambele au o capacitate de 1 litru, fiind suficiente pentru uzul obisnuit.

TurboTronic TT-9GXL are doua trepte de viteza, cea obisnuita si treapta pentru revers.

Storcatorul se poate curata si in masina de spalat vase

Acesoriile sunt formate din presorul utilizat pentru impingerea fructelor in gura de evacuare si o sita de inox de consistenta fina.

Aparatul se demonteaza foarte usor si se poate spala manual, dar datorita compozitiei speciale a plasticului din care este realizat se poate curata si in masina de spalat vase, economisind astfel timp si produse de curatat.

Storcatorul are 4 picioruse antialunecare ce previne rasturnarea accidentala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *