Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

TurboTronic TT-9GXL cu gura mare de alimentare

3.0
42

Odata cu apropierea sezonului estival temperaturile sunt in crestere, iar cel mai bun mod de a le combate este consumul de bauturi reci.

Un suc de fructe proaspete, facut din produse scoase de la frigider este  insa si cea mai sanatoasa modalitate de a ne revigora organismul.

Storcatorul de fructe si legume TurboTronic TT-9GXL este unul dintre aparatele aparute in ultima perioada de timp, ce dau randament maxim pentru stoarcerea fructelor si a legumelor.

Axul melcat ofera un randament mare

Storcatorul este prevazut cu un ax melcat, ceea ce inseamna ca randamentul aparatului este foarte mare. Acesta poate stoarce maxim de suc atat din fructe, cat si din legume, iar resturile de pulpa ramase sunt putine si aproape uscate.

Citeste descreierea completa

TurboTronic TT-9G de 150 W

5.0
01

Atunci cand ne simtim epuizati datorita efortului fizic si psihic de peste zi , inseamna ca organismul simte nevoia de mai multe vitamine si nutrienti.

Una dintre modalitatile de a ne echilibra energetic este consumul de sucuri de fructe.  Pe langa aportul de vitamine oferit, senzatia de racoare si prospetime oferite de gustul suav al sucului ne ofera acea stare reconfortanta de care avem nevoie.

Unul dintre aparatele pe care ne putem baza este storcatorul de fructe si legume TurboTronic TT-9G.

Un aparat de conceptie noua

Acesta este un produs ultramodern, de productie recenta, dotat cu un storcator melcat ce ofera un proces de stoarcere eficient, iar gradul de valorificare al fructei este foarte mare. Citeste descreierea completa