Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Stoarcere verticala la Philips prin modelul HR1880/01

5.0
01

O dieta echilibrata se obtine avand regim alimentar bogat in nutrienti si vitamine.

Cea mai usoara cale de a obtine acest echilibru alimentar este consumul de sucuri din fructe sau legume proaspete, realizate cu ajutorul unor storcator modern de fructe.

Unul dintre cele mai bune storcatoare de fructe este cel produs de Philips, cunoscut sub numele de Philips HR1880/01. Silueta eleganta este subliniata de culorile in care este disponibil modelul: negru sau argintiu si de designul deosebit realizat urmand cele mai noi tendinte in domeniu.

Dimensiunile reduse ale acestuia il fac ideal si pentru bucatariile mai mici. Aparatul poate fi asezat cu usurinta in cele mai inguste spatii sau firide disponibile.

Acest storcator prin presare la rece ne ajuta sa obtinem un suc de fructe consistent, gustos, in care vitaminele si nutrientii se pastreaza timp indelungat.

 

Valorile nutritionale sunt la fel de mari fie ca folosim mere, piersici sau fructe moi precum rodiile sau strugurii. Textura sucului obtinut este la fel de concentrata indiferent de calitatea si consistenta fructelor sau legumelor folosite, iar calitatea exceptionala a motorului cu stoarcere lenta ne ofera un suc savuros.

 

AICI APAR MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Motorul are o constitutie robusta si este deosebit de fiabil. Poate functiona la o turatie de 60 de rotatii pe minut timp de 30 de minute in regim de functionare continuu, fapt ce ne permite sa obtinem un maxim de eficienta in obtinerea sucului dorit.

Motorul are o putere de 200 de wati fapt ce ne permite procesarea facila si a legumelor tari sau lemnoase. Astfel, sucul poate fi obtinut cu usurinta si din morcovi sau radacini de sfecla.

Cantitatea de pulpa ramasa este deosebit de mica si este aproape uscata, lucru ce indica un maxim de randament in extragerea sucului.

Nivelu de zgomot este incomparabil mai mic fata de un model de storcator traditional. Faptul ca legumele sunt presate si nu sunt taiate ne permite sa folosim storcatorul in orice moment al zilei, fara grija ca putem tulbura somnul micutului ce doarme in camera alaturata.

Philips HR1880/01 este foarte usor de demontat. Construit dintr-un material special (Plastic Tritan) si alcatuit din piese de mari dimensiuni, acestea pot fi spalate cu usurinta atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase.

Grija producatorilor fata de curatenia bucatariei este subliniata si de sistemul anti picurare inglobat in gura de scurgere. Acesta impiedica sucul sa se scurga pe masa in momentul in care se face o pauza in momentul umplerii paharelor.

Piciorusele speciale sunt destinate sa fixeze aparatul pe suprafata mesei, indiferent daca aceasta este alunecoasa. Acestea ofera aparatului o stabilitate sporita indiferent de calitatea materialului din care este alcatuit blatul mesei.

Aparatul are si doua recipiente in care se colecteaza sucul si se depoziteaza pulpa. Ambele au o capacitate de 1,5 litri.

Accesoriile sunt formate dintr-un presor ce serveste la impingerea fructelor in palnia de alimentare a storcatorului si doua site ce ne ofera texturile sucului: o sita fina pentru un suc clar si fara pulpa si una grosiera ce ne ofera un suc concentrat, bogat in pulpa. Consistenta grosiera a sucului ne asigura de faptul ca sucul va rezista mai multe zile pana sa se altereze, comparativ cu un suc fin, mai apos.

Comenzile aparatului sunt situate pe partea laterala si sunt formate dintr-un comutator de tip reostat mecanic pentru pornit/oprit si pentru activarea functiei inverter.

 

VEZI PRETUL REDUS AICI

 

Aparatul este dotat si cu functia suplimentara de tip ”inverter” si este deosebit de prietenos cu bugetul nostru, avand un consum moderat de energie electrica.

 

2 Comentarii Stoarcere verticala la Philips prin modelul HR1880/01

 1. Draghici Viorel says:

  Storcatorul hr 1880/01 nu mai functioneaza. Intrrupatorul este defect. Ce sfat imi dati?

  • opinie says:

   Buna ziua,
   Daca nu mai este in garantie, incercati sa cautati un service care se ocupa si de electrocasnice de acest tip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *