Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Avance Collection HR1945/80

3.7
12

Storcatoarele de fructe nu ar trebui sa lipseasca din nici o gospodarie moderna. Consumul de sucuri de fructe sau de legume proaspete ne poate feri  de dezechilibrele minerale si nutritionale ce apar ca urmare a stilului de viata dezordonat pe care il avem impus de ritmul alert de viata.

Philips HR1945/80 este unul dintre noile modele de storcatoare de fructe echipat cu tehnologia MicroMasticating, o tehnologie devenita marca proprie a celor de la Philips.

Singura gama cu functia MicroMasticating

Aceasta tehnologie este orientata spre deschiderea tuturor celulelor fructelor sau ale legumelor pentru a furniza un maxim de randament in stoarcerea acestora. Astfel se obtine un randament de folosire al fructelor de pana la 90% si astfel se arunca la gunoi doar o mica parte a pulpei fructelor.

Sistemul melcat de stoarcere este conectat la un motor puternic (200 de wati) iar storcatorul are acelasi randament fie ca lucreaza cu fructe moi cu continut ridicat de amidon (ca banane, mango), fructe cu seminte (rodie) sau frunze si legume lemnoase sau bogate in fibre ca spanacul, varza, nuci sau migdale.

Cu ajutorul acestora se pot obtine sucuri savuroase, cu gust usor exotic, sau lapte de migdale ce poate fi folosit la diverse combinatii de sucuri sau pentru prajituri.

Desigur ca nu se poate sa lipseasca functia de precuratare. Cu ajutorul acesteia aparatul indeplineste simultan doua operatiuni: o stoarcere mult mai puternica a fructelor si o curatare a sucului de impuritatile aparute.

Un design elegant potrivit pentru orice bucatarie

Aparatul are o silueta inconfundabila ce iese in evidenta indiferent unde se afla. Este realizat din plastic alb sau gri si are mecanismele de siguranta realizate din metal.Deoarece este un aparat compact ce nu are compartimente exterioare si are o grosime de numai 11 centimetri, aparatul este usor de pozitionat in orice bucatarie, chiar daca aceasta este de dimensiuni mai mici.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Accesoriile (formate dintr-o tavita, impingator pentru bucatile de fructe si vas pentru suc) se depoziteaza in siguranta in recipientul de colectare al pulpei. Astfel, nu exista riscul de a se sparge accidental si nu pot fi ratacite in cadrul bucatariei.

Capacitatea de colectare a vaselor pentru rezidurilor de fructe sau a sucului este suficient de mare pentru a ne oferi o exploatare lipsita de griji. Ambele vase colectoare au o capacitate de un litru.

Intretinere in numai 60 de secunde

Storcatorul se demonteaza fara a se utiliza unelte aditionale. Designul economic, piesele mari si lipsa ramelor ne dau posibilitatea de a dezasambla aparatul foarte repede.

Deoarece piesele nu au unghiuri drepte, fibrele sau resturile fructelor nu se pot agata de nimic, iar aparatul se poate clati sub un jet puternic de apa sau se poate spala in masina de spalat vase.

Philips Avance Collection HR1945/80 este caracterizat de lipsa sitelor. Purificarea sucului se face cu ajutorul unor filtre lavabile, ne ne permit obtinerea unor sucuri cu doua densitati.

Sistemul special antipicurare este pozitionat la varful gurii de evacuare a storcatorului si se actioneaza prin presare. Astfel, sucul se va opri din curgere fara sa ne murdarim degetele.

Storcatorul poate sa livreze sucul direct in pahar. Nu mai trebuie sa folosim piese aditionale , iar masa va fi in permanenta libera.

Palnia cu dimensiuni XL este de doua ori mai mare fata de una normala si ne pe permite sa alimentam aparatul cu bucati mari de fructe sau de legume. Astfel, alimentarea acestuia se face de doua ori mai repede, iar noi vom castiga timp pretios deoarece nu mai trebuie sa taiem fructele in bucati mici.

 

ALTE DETALII APAR SI AICI

 

Aparatul este dotat cu picioruse aderente ce asigura un maxim de stabilitate indiferent de suprafata pe care este asezat, iar blocarea de siguranta ne ofera confortul unei utilizari in deplina securitate.

HR1945/80 este insotit de o carte de bucate ce contine 20 de retete de sucuri si explica beneficiile nutritive ale fiecarei compozitii in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *