Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Oursson Vitality JM6001/DC JM6001/GA si JM6001/IV

3.8
17

Producatorul de electrocasnice Oursson a adus pe piata trei noi modele de storcatoare cu melc, sub numele de Oursson Vitality JM6001/DC , JM6001/GA si JM6001/IV. toate cele 3 sunt identice din punct de vedere a functionarii si a specificatiilor tehnice, diferenta dintre ele fiind culoarea.
JM6001/DC este modelul visiniu, GA cel verde, iar IV cel alb.

Aceste storcatoare fac parte din familia storcatoarelor cu melc, cu gura mare de alimentare, in acest caz, cu o latime de 7.5 cm, ceea ce ne ajuta mult la timpul in care obtinem un suc sanatos, caci nu mai pierdem timpul cu taierea in bucatele mici a legumelor, fructelor. Ca si la orice storcator de acest tip, este insa recomandat sa taiem radacinoasele tari in 2-3 bucati, asta pentru a ocroti sita.

 

VEZI AICI PRETUL LA CELE TREI MODELE

Probabil va puneti intrebarea, care e diferenta majora intre storcatoarele din seria 6001 si cele 7002 ? Mare diferenta in procesul de stoarcere nu este, a fost modificat forma storcatorului, s-a renuntat la maner-ul clasic, astfel storcatorul are marimi mai mic, respectiv 483mm x250mm x183mm. Si chiar daca sunt mai mici, storcatoarele din seria 6001 sunt un pic mai grele, respectiv 7.34 de kilograme.
Calitatea componentelor si a plasticului folosit a ramas aceasi, un superioara, si de aceea aceste storcatoare nu sunt cele mai ieftine.

Oursson JM6001/DC JM6001/GA si JM6001/IV sunt echipate cu motoare de 240w, suficiente pentru stoarcerea radacinoaselor tari. Viteza de stoarcere este una optima, de 60 de rotatii pe minut, viteza cu care este printre cele mai bune, in categoria celor cu gura mare de aimentare. Reamintesc faptul ca la aceste electrocasnice, cu cat viteza e mai mica, cu atat mai bine, caci se obtine un suc cu mai multe fibre si enzime.

Storcatoarele au si dop antipicurare, care ne ajuta sa avem un blat de bucatarie curat dupa stoarcere, dar si la amestecarea sucului, in acelasi timp cu stoarcerea. Melcul lungit este din material rezistent, fara BPA.
Deoarece sunt modele mai noi (toamna anului 2017), sunt la un pret foarte bun, chiar prea bun. Ceea ce nu inteleg, de ce sunt reduceri numai pe o anumita culoare, cand de fapt sunt identice cele trei modele…

Si nu inteleg de ce se tot insista asupra Autocuratatii? Si la acesta se specifica ca are functie de autocuratare. Eu prin autocuratare inteleg faptul ca, prin aceasta functie, nu mai este nevoie de curatare manuala! Insa nici vorba de asa ceva. Acesta insa este valabil la orice model, orice producator.

 

ALTE PARERI SI REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

Un Comentariu Oursson Vitality JM6001/DC JM6001/GA si JM6001/IV

  1. Mihai says:

    Textul de mai sus are exagerat de multe greseli gramaticale? De ce? E la moda mai nou sa scrii fara sa gandesti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *