Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Oursson JM7002/OR JM7002/RD si in varinata verde JM7002/GA

3.2
25

Oursson JM7002 OR RDFamilia de storcatoare cu melc JM7002 are trei membrii: JM7002/OR in varianta portocaliu, JM7002/RD cel rosu si JM7002/Ga cel verde. In ceea ce priveste specificatiile tehnice, acestea sunt identice la cele trei modele, deci nu merita sa detaliem pentru fiecare culoare separat.
Primul si cel mai important lucru la aceste modele este categoria din care fac parte: storcatoare cu melc gu gura de alimentare mare. Asta inseamna ca nu mai trebuie sa taieti in bucatele mici legumele si fructele inainte de stoarcere, caci gura de alimentare de 7.5 cm este mai mult decat suficient.

CATEVA OPINII GASITI SI AICI

Insa storcatoarele de acest tip au si un minus: melcul trebuie lungit destul de mult pentru ca sita sa reziste prsesiunii care se exercita asupra sa. Totodata viteza de rotatie la aceste modele este de obicei mai mare.
Oursson JM7002/OR JM7002/RD si JM7002/GA au o viteza de stoarcere de 60 de rotatii pe minut, deci e bine!
Si probabil sunteti in cautarea unei storcatoare de acest fel si va intrebati de ce sa dati atatea bani pe un astfel de aparat? Pentru ca sanatatea Dvs si a familiei e mai presus de toate si desi “rezultatele nu se vad” instant, sucurile obtinute cu storcatoarele cu melc sunt mult mai bune decat cele centrifugale. Si nu numai la gust, ci si la continutul lor de vitamine, si totodata sucurile nu sunt oxidate.
Strict vorbind despre marca Oursson: pretul este unul destul de mare, insa calitatea materialelor este una superioara, nu este nimic facut din plastic de proasta calitate! Si la aceste modele de storcatoare despre care vorbim sunt folosite materiale de calitate, asta se “simte” si la greutatea produsului, caci au peste 7 kg, mai precis 7.4!
Ca si zgomot, acesta este acceptabil (putin mai zgomotos ca cele cu gura de alimentare mica) de 60DB.
In comparatie cu alte marci cei de la Ourssom ofera foarte multe informatii despre produsele lor pe pagina oficiala, ceea ce este un mare + in favoarea lor, caci multe marci prezente pe piata din Romania nu ofera nicio informatie.
Daca doriti un storcator cu melc cu gura de alimentare mare, si pretul lui nu este o problema, atunci Ourssom poate oferi calitatea de care aveti nevoie.

VEZI AICI SI ALTE OPINII DESPRE ACESTE MODELE

Salvează

Salvează

3 Comentarii Oursson JM7002/OR JM7002/RD si in varinata verde JM7002/GA

  1. Poate functiona o ora si cit suc se poate produce in o ora ?

  2. Dan says:

    Bună ziua, storcătorul oursson jm 7002 are motorul pe inducție?!

  3. Cristi says:

    Daca nu are protectie la supraincalzire, motorul oricarui storcator cu melc se va arde daca faci mai mult suc !!! Protectie la suprincalzirea motorului o au storcatoarele cu melc din gama Heinner.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *