Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Storcator Hurom accesibil prin Hurom HT

2.9
08

Familia de storcatoare HT de la cel mai renumit prodcator de storcatoare cu melc a aparut si pe piata din Romania la sfarsitul anului 2017, facand parte din seria 2 (voi scrie un pic si despre acest aspect), si este acum una din cele mai accesibile modele Hurom.
Insa evident un storcator de la acest producator nu e ieftin deloc, deci si acest model este peste 1000 de Ron!

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEASTA SERIE

 

Sa vedem principalele caracteristici la stoarcatoarele Hurom HT :

– calitatea materialelor a ramas aceasi, insa pretul a coborat destul de mult. Va intrebati cum e posibil? In prim exemplu ar fi: baza este facuta din plastic (de o calitate buna) si nu inox, precum modelel premium
– ax melcat cu doua capete de taiere, care ofera un randament mai buna
– vine cu doua site! una grosiere si una fina
– motorul foarte fiabil cu inductie, insa care consuma doar 150 de Wati
– putem stoarce fara intrerupere 30 de minute
– stoarcere lenta de doar 43 de rotatii pe minut, cu care ramane lider in comparatie cu alti producatori! Daca inca nu ati citit foarte mult despre aceste tipuri de storcatoare, atunci trebuie sa stiti faptul ca, cu cat mai lent, cu atat mai sanatos e sucul obtinut.
– beneficiaza de clapeta de control a evacuarii resturilor ceea ce va permite sa reglati presiunea de stoarcere si astfel sa corectati textura sucului in timpul procesarii. Este recomandat sa cititi cu atentie aceasta parte din manual.
– primiti recipient pentru suc, recipient pentru rest, dar si capac pentru recipientul de suc
– doau perii de curatare (pentru o curatare cat mai usoara)

Hurom HT este disponibil in patru culori, insa cele mai multe magazine il au in maxim doua culori, caci datorita pretului nu foarte mic, oamenii inca prefera marcile No-name.

 

VEZI AICI CULORILE DINTRE CARE POTI ALEGE

Cu siguranta aceste modele sunt castigatoare la raport pret-calitate, insa pe cei mai multi il intereseaza doar pretul, deci vanzarile desi vor fi mai mari in comparatie cu modelele HZ, insa nu foarte mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *