Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Modele premium Hurom HZ

Modele premium Hurom HZ
4 (80%) 5 vote[s]

Daca vorbim de storcatoarele cu melc Hurom, suntem deja in categoria premium, daca il comparam cu alti producatori. Insa daca vrem cele mai bune storcatoare de la acet producator, seria HZ face parte din cele mai performante modele pe care le are in momentul de fata Hurom.
Oficial, il gasim sub numele de Hz, insa de multe ori si sub HZ Alpha, sau HZ EBE17 , LBE17, SBE17 in functie de culoarre.
Seria 3 din punct de vedere tehnic aduce multe imbunatatiri la sistemul de stoarcere, optimizand mai ales modul in care sunt evacuate resturile.

 

VEZI AICI TOATE MODELELE HZ

 

Avand o rotatie de doar 43 de rotatii pe minut, sucurile vor fi pline de vitamine, minerale, enzime si fitonutrienti.
Cele patru perii vor asigura o mai buna omogenizare a sucului, si totodata resturile se evacueaza mai rapid.
Deoarece vorbim de un model premium, primim cu aparat trei site! Una fina, daca dorim un suc cu mai putina pulpa, una grosiera, si o sita pentru inghetata.
Inghetata nu va fi ca cea din magazine, nici la compozitie, nici la gust, dar nici in nutrienti! Daca va ganditi la sanatatea copilului dvs, chiar daca ar veni numai cu aceasta sita, ar merita din plin.
Totodata primiti si un dispozitiv pentru stoarcerea citricelor, care poate vi montat pe aparat, si ai un storcator de citrice electric 🙂

Despre axul melcat din Ultem, sau bolul din Tritan nu mai trebuie sa zicem nimic, caci era de asteptat sa fie asa.
Design-ul a ramas demn de numele Hurom, exteriorul contine mult Inox, afisaj simplist cu led.

Bolul are capacitate de 500 ml, si este dotat cu dop anti-picurare si clapeta de control al evacuarii resturilor.

Aceasta clapeta se regaseste de obicei la cele mai performante modele, si cu ajutorul acestuia putem controla calitatea sucului. Clapeta fiind pe close, vom obtine eficienta maxima in procesul de stoarcere, si il vom deschide, doar cand bolul incepe sa se umple.
Daca va faceti griji in privinta puterii motorului, care are doar 150W, va asigur ca acesta va face fata atat radacinoaselor tari, cat si la prepararea laptelui de soia, nuci, caju. (evident acestea din urma trebuie hidratate bine).

Chiar daca nu sunt modele ieftine, sanatatea familiei merita aceasta suma.

 

ALTE PARERI SI PRET ACTUAL GASITI SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *