Kenwood PureJuice Pro JMP800SI

4.1
08

Consumul de sucuri de fructe proaspete reprezinta unul dintre cei mai la indemana aliati ai corpului in lupta zilnica cu stresul, oboseala si poluarea.

Cate un pahar de suc consumat dimineata si seara nu ar trebui sa lipseasca din meniul nostru zilnic, mai ales ca obtinerea acestuia nu necesita un efort deosebit. Trebuie sa apelam doar la serviciile noului storcator de fructe prin presare la rece Kenwood JMP800SI.

Tehnologie avansata de conservare a vitaminelor

Tehnologia de presare la rece a fructelor cu ajutorul unui ax melcat are avantajul de a zdrobi fructele in prima faza,ulterior acestea urmeaza a fi stoarse, evitandu-se astfel caldura degajata in urma maruntirii fructelor prin taiere (metoda folosita de storcatoarele traditionale).

Astfel, sucul va fi mai gustos si va capata o textura mai fina, iar datorita faptului ca nu se produce caldura vitaminele si enzimele din fructe vor ajunge in proportie mai mare in paharul nostru.

Eficienta de extractie a sucului prin aceasta metoda va fi cu pana la 81% mai mare fata de tehnologia traditionala, iar sucul va oxida mai greu. Acesta poate fi pastrat in frigider timp de 72 de ore de la data producerii.

Citeste descreierea completa