Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Heinner HSJ-505HBG cu un motor de 240W

4.2
05

Sucurile de fructe proaspat stoarse sunt o delicatesa, indiferent ca discutam despre un adult sau un copil. In plus, nutrientii si vitaminele pe care le contin ne ofera un plus de energie si de vitalitate, ce ne ofera posibilitatea de a trece peste perioadele incarcate din punct de vedere fizic.

Unul dintre noile storcatoare prin presare la rece este si Heinner HSJ-505HBG.

Un motor puternic

Storcatoarele cu ax melcat dau un randament mai bun atunci cand discutam despre presarea fructelor, cantitatea de suc obtinuta astfel este cu pana la 50% mai ridicata fata de cea obtinuta de storcatoarele obisnuite.

Heinner HSJ-505HBG este echipat cu unul dintre cele mai puternice motoare (cu o putere de 240 de wati) ce ofera axului melcat puterea necesara pentru un maxim de randament.

Nivelul de zgomot este mic, ceea ce duce la un aparat silentios, ce nu va deranja activitatea sau odihna celor din jur.

Citeste descreierea completa

Heinner HSJ-710H cu tub de alimentare de 75 mm

3.7
09

Un strop de sanatate este intotdeauna binevenit.  Cea mai facila modalitate de a ne pastra un tonus ridicat si un nivel energetic ce ne poate uimi prietenii este si consumul ”sanatatii la pahar”, adica al sucurilor de fructe.

Storcatorul prin presare la rece Heinner HSJ-710H este un prieten de nadejde, ce ne ajuta la obtinerea unui suc de fructe bogat in nutrienti si vitamine, ce nu se oxideaza repede si poate fi pastrat intr-un mediu rece pentru o perioada de pana la 72 de ore .

Sistem de presare la rece ajutat de un motor puternic

Sistemul de presare la rece este alcatuit dintr-un un ax melcat care zdrobeste si marunteste fructele si apoi le stoarce in cuva cu sita (sistemul traditional este prin taiere cu ajutorul unor lame si apoi centrifugare).

Acest sistem necesita si un motor de putere mare, care sa ofere axului melcat sprijinul necesar in procesul de functionare.

Citeste descreierea completa

Heinner HSJ-160RD

4.5
04

Heinner HSJ 160RDSe spune ca un suc natural este un produs perfect pentru detoxifiere sau pentru un mic dejun sanatos. Un suc cu ingredientele potrivite poate chiar sa inlocuiasca o masa. Un storcator cu melc ajuta la extragerea unor valori nutritionale inalte din legume si fucte, un suc cu aroma naturala a ingredientelor, plin de vitamine si nutritienti.

Un storcator cu melc recomandat este storcatorul marca Heinner, model HSJ-160RD.

El este mai lent decat storcatoarele centrifugale, dar de doua ori mai eficient, avand abilitatea de a stoarce inclusiv  ierburile, legumele moi si orice fruct.

Storcatorul Heinner HSJ-160RD este un storcator cu melc cu un design vertical. Datorita vitezei mici, acest storcator este capabil de a stoarce si produse care au putin lichid, cum ar fi legumele verzi cu frunze, fructe uscate si multe altele.

Citeste descreierea completa