Storcatoare cu melc

cu presare, cu ax melcat

Greenis f9010

3.7
12

Cu siguranta storcatoarele cu melc Greenis nu sunt ieftine, ba chiar se apropie de foarte multe ori de pretul storcatoareleor Hurom, insa calitatea acestor electrocasnice a ramas superioara, deci daca vrem un storcator care de o calitate cel putin medie, atunci cele Greenis sigur vor fi la nivelul cerintelor Dvs.
Indiferent de unde cumparati un socator de la acest producator, aveti cinci ani garantie la ele!
Greenis f9010 vine in trei culori : Rosu, Gri si Verde. De obicei pretul acestor modele sunt identice, insa cateodata se face reducere la una din culorile disponibile.

Citeste descreierea completa

Greenis F9900 cu 30 de rotatii pe minut

3.3
10

Un suc de fructe de calitate este obtinut folosind un storcator de fructe echipat cu cele mai noi tehnologii si functii speciale.

Acestea se manifesta in primul rand prin tehnologia de presare a fructelor si apoi la turatia motorului. Cu cat aceasta este mai scazuta, cu atat procesul de stoarcere este mai eficient.

Greenis F9900 un storcator din gama de lux

Unul dintre cele mai bune storcatoare aparute pe piata romaneasca este Greenis F9900.

Echipat cu un motor de 150 de wati si cu un ax melcat de constructie speciala, procesul de presare al fructelor sau al legumelor este facut la rece, fapt ce asigura un randament mare, iar sucul astfel obtinut va pastra mult mai bine vitaminele si enzimele.

Citeste descreierea completa