Storcatorul profesional Angel Juicer 8500S

3.0
04

Viata in marile metropole ne supune zilnic unui stres continuu si unei oboseli nesfarsite. De aceea incercam sa compensam aceste neajunsuri prin mici activitati zilnice. Facem sport, incercam cure de detoxifiere, ne hranim sanatos si vrem sa ne crestem imunitatea pentru a rezista acestui ritm alert de zi cu zi.

Tot ceea ce cautam este mai multa calitate in viata noastra. Acest lucru poate fi sustinut de prezenta in bucataria fiecaruia a storcatorului prin presare la rece, din gama premium, Angel Juicer 8500S. Acest model este varful de gama al producatorului sud coreean si ofera o serie de elemente inovative ce fac deliciul utilizatorului. Componentele din care este realizat storcatorul nu se pot sparge, se demonteaza si se asambleaza foarte usor si sunt simplu de curatat (se pot spala cu usurinta in masina de spalat), acest aspect face mai usoara munca pentru oamenii ocupati.

Compania producatoare, Angel Juicer, s-a lansat in anul 1983 fiind recunoscuta datorita faptului ca nu face rabat de la calitatea materialelor. Fiecare produs lansat in fabricatie are in spate nenumarate ore de proiectare si testare. Produsele lansate pe piata sunt fiabile, eficiente si robuste, iar Angel Juicer a devenit sinonim cu succesul.

Design-ul de lux ii confera si rezistenta aparatului, fiind pozitionat pe orizontala. Astfel, baza de lucru este una rezistenta si nu permite accidentarea in timpul folosirii.

Citeste descreierea completa